- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merchior
tag
válasz
patrik1994 #6586 üzenetére
Noblechairs mellett egyébként kb. egylapon említhető a Secretlab is, árra és minőségre is szinte ugyanaz. Utóbbinál talán a vászon borítású székek palettája szélesebb jóval, Noble-nél nem régiben jelentek csak meg ezek a típusok és csak 1-1db modellenként.
Illetve én még érdemesnek tartom megtekintésre az ArenaRacer kínálatát, tavasszal akciósan 100ezer alatt sikerült beszerezni egy Craftsman-t.
Nüanszokban marad csak el a két fenti márkától, a magyar csapat szerintem abszolút sikeresen találta meg azokat a pontokat, ahol minőségvesztés nélkül lehetett spórolni, nekem pozitív azóta is a tapasztalat.
Ha ezen a "gamer-szék" vonalon mennél, ezt a hármat lehet érdemes nézegetni szerintem, szoktak lenni akciók, esetleg fórumtársaknál promókódok, amikkel elég jó deal-eket lehet csinálni -
I02S3F
addikt
válasz
patrik1994 #6583 üzenetére
Én nem tudok segíteni, de egy keret összeget leírhatnál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest