Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
magyarc
üzenetére
Köszi a visszajelzést. Ez van nekem is terítéken a Ticova mellett. A colamy atlas 100k körül volt akcióban, arról lecsúsztam sajnos. Így ez a két versenyző maradt. Mondjuk az árukon kívül (ticova 48k, ProtoArc 61k) nem fogok tudni mibe kapaszkodni, szóval valószínűleg az olcsóbbat veszem majd.
-
-
nagysz
tag
válasz
magyarc
üzenetére
Szia!
1 éves tapasztalatot tudok megosztani. kényelmes, jó szék, bár én "bézik" üzemmódban használom: beállítottam és ülök benne, nem állítgatom, döntögetem semmi. Stabil, jó tartású szék, deréktámasz is rendben (van egy kis sérvem is), ülőlap kényelmes.. annyit tudok még hozzátenni, hogy a céges irodai stuhlwerk szék az még atomstabilabb, de ez sem lötyög. Van benne hosszú távú bizalmam.
Mondjuk amikor én vettem 1 éve, még csak 250 USD (!) volt, annyit megért. 300 EUR-ért már lehet, az alohát venném inkább én is. mégiscsak egy nevesebb gyártótól van. -
hami85
aktív tag
válasz
magyarc
üzenetére
Hamarosan ideér , akkor fogok tudni érdemben bármit mondani. A saját véleményem hogy 3 év vagy 10 év oly mindegy, az irodában egy 30.000 Jysk szék van kb 9 éve.. de persze ez saját vélemény. Aloha helyett vettem én is inkább ezt, valahogy ennél többet már nem akartam költeni rá.
-
formula01
senior tag
válasz
magyarc
üzenetére
Atlasról légyszíves írd majd le a tapasztalatod, ha megjött, ránézésre meg leírás alapján nagyon tetszik.
Csúszik nálam a székvásárlás, Zodyban gondolkodtam, de lebeszéltem magam. Túl sok minőségi problémát olvasok a karfákkal, lumbarral, tilt mechanikával, meg úgy az általános haworthos minőségbiztosítással kapcsolatban az árhoz képest, + a 10 év garinál érdemes elolvasni mire is vonatkozik konkrétan az a 10. Nem sajnálok költeni, de nekem túl sok a red flag 300e Ft-ért. Igaz itt a fórumon meg szinte csak jót olvasok, személyes tapasztalatom meg nincs, úgyhogy lehet hiba.

Idén sajnos már nem áll módomban, de majd jövőre azt hiszem kénytelen leszek menni egy kört és próbálni.

-
NyalokAA
senior tag
válasz
magyarc
üzenetére
Gyári adatok alapján a szék profi. Pontos specifikáció még a gyártó oldalán se található , de kis matekkal kiszámolható , hogy a hátlapja kb ~54-57cm között van ( bár ezt én pl kétkedve fogadom mivel a nagyobb kategóriás Zody is csak 55cm-es hátlappal rendelkezik ) . Alacsony férfiaknak , nőknek , gyereknek jó lehet , de egy 200 cm-es 100 kilós férfinak mintha beülne az iskola padba
-
LLKobe
veterán
válasz
magyarc
üzenetére
Attól függ mennyit ülne benne. Ha napi 1-2 óráról van szó, akkor elég lehet valami olcsóbb darab is. Ha gémel vagy többet ül, én beruháznék egy normálisabb darabba ha van rá lehetőség. Ilyen 130K fölött meg tuti rámennék egy Zody-ra pl., ott már nem akkora érvágás az a + pár 10e, de a különbség óriási minőségben.
-
papaya
senior tag
válasz
magyarc
üzenetére
Azt tudom hogy hol (itt Szhelyen) de hogy mit azt nem, mert csak az volt hogy irodai forgószék ráírva
de majd alánézek
. Nem volt vész a szállítás, de szétszerelve jött, rakás fólia+ csomagolás, illetve a feketére festett csavarok meneténél itt-ott lekopott a festék, miután betekertem imbusszal, szétszedni nincs kedvem, elviselni meg elviselem így is, mert nem szőrnyű összeségében, csak nem estem hasra tőle, no meg egy kicsit magasabb minőségre számítottam
. -
I02S3F
addikt
válasz
magyarc
üzenetére
Én az irodabutik.hu-ról tudom, hogy a székeik kipróbálhatóak. Ilyen árértkében jsysk-ben és az ikeában is vannak székek. Az ikeában ki tudod egy részüket próbálni. A jysk-es székek nem tudom, hogy kipróbálhtóak-e. A topicban az abszolút kedvenc ennyiért az ikea markus 40-ért textil, 50ért van bőr változatú.
Ajánlott kipróbálni (vásárlás előtt a székeket), mert a te személyes élményed a lényeg, amikor beleülsz a székbe. Az alapján dönts. Tanácsolták a topicban, hogy ha van módod legalább 30-40 percet ülj a kiszemelt székben. Nyilván abba, amit szeretnél megvenni, amelyiket csak kipróbálod, abban nem muszáj 30-40 percet ülni.
Szerk.: A Craftsman van alattam. Pont olyan kényelmes, mint amikor először beleültem. Minden stimmel, méretek, puhaság, derékpára. A magasságom miatt a nyakpárna néhányszor leesik a szék tetejéről.
Azt mondták a Pixel-ben, hogy szokatlan lesz az első héten. Hát nem az! Kényelmes az első perctől kezdve
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nekem innen hozták ki anno, ingyen postával)

.