Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz
magyarc
üzenetére
Szia!
1 éves tapasztalatot tudok megosztani. kényelmes, jó szék, bár én "bézik" üzemmódban használom: beállítottam és ülök benne, nem állítgatom, döntögetem semmi. Stabil, jó tartású szék, deréktámasz is rendben (van egy kis sérvem is), ülőlap kényelmes.. annyit tudok még hozzátenni, hogy a céges irodai stuhlwerk szék az még atomstabilabb, de ez sem lötyög. Van benne hosszú távú bizalmam.
Mondjuk amikor én vettem 1 éve, még csak 250 USD (!) volt, annyit megért. 300 EUR-ért már lehet, az alohát venném inkább én is. mégiscsak egy nevesebb gyártótól van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe