- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raverke
tag
Szia!
Az Emagrákat kipróbáltam a boltban, de nekem egyik se volt meggyőző, de itt a fórumon többeknek bejött valamelyik X széria.
A Yaasa nem tűnik rossznak, nekem egyedül a fejtámla hiánya miatt esne ki. Ha a deréktámasz nem állítható, de minden pozícióban jól tart, és kényelmes, akkor nem érdekes...teljesen egyén függő.Amit itt sokan nem értenek meg, pedig 1000x leírtam, hogy ha valaki rákérdez, hogy milyen széket vegyen, annak azonnal egy gamer széket ajánlanak.(vagy az ikeas markust) Az indok meg az, hogy mert jó, és nekik bevált.
Írtam, hogy akinek bejön, hajrá, ezzel nincs baj, de nekem, számomra gyerekes(és attól hogy én annak tartom, attól más szeretheti, amúgy meg minek veszi magára a véleményem??). Itt az ész és érvek nélküli vásárlásról, ajánlásról van szó. Egy témát körbe kell járni, ahogy te is tetted, megnézni hogy milyen tulajdonságokkal, opciókkal, beállítási lehetőségekkel bír egy szék, ami az egészségednek is jót tesz. (mondjuk úgy hogy ergonomikus)
Amúgy az előző hozzászólásban leírtam kb 10 dolgot, hogy egy széken, mit nézek meg, milyen beállítások lehetnek, hogy az emberek tudjanak szűrni a választékból. Szerintem el se olvasták... -
Palinko
tag
Okés most már értjük egymást, igen arra szerintem is páran ráhajtanak hogy az emberek nem biztos hogy ránézésre meg tudják mondani egyikről vagy másikról hogy milyen minőségű és ha ott van egy számukra nagyon hasonló 20%-al olcsóbban simán rárepülnek közben meg értékben fele annyit sem érnek mint a minőségesebb gyártók termékei. Azok meg nincsenek annyival túlárazva ha megnézed mennyibe kerül egy rendes autó ülése ahhoz képest még olcsóak is és itt nem elég 2 sín az aljára
Valaki egyébként nem hogy 1 órát de 24-et is ledolgozik és úgy azt a helyet úgy hívják hogy le mans 24.
Nem skandallum szerintem mindenkit érdekelne hogy mennyi előállítani a terméket és mennyiért adják el, de nehéz ezt kiszámolni, az irodai székek is túlárazottnak tűnnek ilyen szempontból mint már írtam. Csak sajna nehéz ezt kiszámolni mert anyag+munka árban nem számolhatsz, volt ott design-fejlesztés, szállítás és egyéb felmerülő költségek. Sokszor egyébként nem is a drága terméken van a legtöbb profit mert forgalmat is akarnak vele és már eleve drága volt az előállítása így nem tehetnek rá akkora profitot, jellemzően a videókarim a Radeon VII is egy ilyen termék volt. Az Apple dolgainál azért feltűnő mert racionálisabban össze lehet hasonlítani specifikáció alapján más termékkel, a székeknél ez már egyáltalán nem ilyen egyértelmű mert sokkal szubjektívebb dolog.
-
Palinko
tag
Hype-al kapcsolatban annyit, hogy olyan 15 éve volt mikor egyik csaj ismerősömnek az apja fogta magát és egy olcsón beszerzett használt Sparco versenyülést ráheggesztett egy fém vázra és azt használta a lány íróasztalhoz, PC-hez. Akkoriban eléggé pozitív véleménnyel volt mindenki aki kipróbálta. Szóval nem értem hogy miért nehéz azt elképzelni hogy valami azért hype mert jó és sok embernek beválik? Gamer Nexusos videó miatt jött elő a profit margin dolog egyébként? Biztos vagyok benne hogy van rajtuk rendesen, mint mindenen mostanában, de miért gondoljuk hogy a többi székre ez nem igaz? Gamer Nexusnál az is nevetséges volt szerintem hogy minden széket egyetlen kategóriába vett mintha nem lenne köztük különbség és mindet 65-80$-ért meg lehetne venni OEM gyártótól
Aki látott már olyan videót mikor szétvágják a székeket és megnézik mi a különbség az olcsóbb és drágább között hát azért elég látványos. Meg szerintem az sem mindegy hogy valaki Cooler Master széket vesz akiket tényleg nem érdekelhet mit adnak el mert van még ezernyi termékük amit eladhatnak vagy valaki vesz olyan gyártótól aki csak székeket gyárt és már évek óta próbálja felépíteni a márkáját. Az utóbbi nem fog túlárazott silány terméket eladni csak a hype profit érdekében mivel hosszútávon a saját üzletének ártana ezzel.
-
Én meg hidegrázást kapok ezektől a steril irodai székektől, nem akarom ugyanazt látni a nappalimban mint bent az irodában. A legtöbb székben olyan 'minőségi' gázrugó van aminek a max terhelhetősége 100kg, hát azt csesszék meg. Mondjuk ebben a yaasaban legalább 130-ig írja. Az íróasztalai tetszenek, de nem adok ki érte 2kilót
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest