- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nem akarlak lebeszélni semmiről sem, de a Jysk-ből soha többé semmit. Minőségben ugyanaz, mint 20 éve a kínaiak voltak, csapnivaló. Vagy csak nekem egyedül nincs jó élményem velük.
Ezt a műbőrös fotelt öcsémtől kaptam karácsonyra (nem most, hanem az az előttire), először csak repedni kezdett alattam a bevonat, aztán apróbb-nagyobb darabokban hámlani is. Ahol ülök, ott már teljesen kopasz, a tarkómnál jön le még mindig. Állandó hétvégi program a fotel körüli fekete darabkákat összeszedni, porszívózni. Van a háttámlában egy vibramotor, amit ők masszázsfunkciónak hívnak, az már első összedugáskor elfüstölt. Kedvesemnek meg az éjjeliszekrénye esett darabokra, amit tőlük vett. Szerintem minőségileg a bolhapiacon is jobbat találsz, de műbőrbevonatos cuccot szerintem ne vegyél ott, ha jót akarsz magadnak. Forgószékről amit vettem, pár HSZ-szel feljebb írtam, szerintem neked is jó lenne, más egyebet sajnos nem tudok a témához hozzáfűzni.
-
LógaGéza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged