Új hozzászólás Aktív témák

• Dolphine

addikt

Sziasztok!

Immáron két hete nyúzok egy ArenaRacer Supreme Sötétszürke széket. Gondoltam leírom a tapasztalatokat.
    Elöljáróban tudni kell, hogy egy közel 8 éves Jysk székből ültem át ebbe.
    Kezdve az elején.
    Amikor a futár meghozta a dobozt, amibe a szék volt, azt hittem ott maradok, olyan batár nehéz volt! Irgalmatlan súlya van! :DDD Mondjuk az is igaz, hogy a doboz nagyságából adódóan rossz fogással rendelkezik.
    A doboz tartalma, a csomagolás pazar. Szépen minden becsomagolva. Külön öröm, hogy van szép nagy és jó érthető magyar nyelvű összeszerelési útmutató, egy pár fehér kesztyű + két imbuszkulcs a csavaroknak. (Ja volt benne plusz csavar! :DDD Nem, nem maradt ki semmi, ez direkt így van!)
    Az összeszerelés viszonylag könnyen ment. Azonban az ülőrésznem nagyon nagy súlya van! :Y Akkor jött az igazi meglepetés, amikor a háttámla is fel volt szerelve és ezt a kettőt együtt a gázrugóra akartam tenni. Egyedül nagyon izzadós volt. Soha többet ilyet! :D
    A szék hatalmas, a másikhoz képest pláne. Összesezerlés után érződik, hogy új szaga van. Új szagot írtam, mert nem kellemes, de pár nap múlva elmúlik.
    Az első napokban a szék nagyon keménynek tűnt. Tudni kell, hogy a régi székemben volt egy plusz párna, mert a szivacsot annyira kiültem és már megszoktam. Eleinte az ülőrész nagyon keménynek tűnt. Most vagy kezdem megszokni, vagy már kicsit puhul. Ja, elfelejtettem, hogy 174cm, 72kg vagyok, hogyha ez fontos valakinek! :)
    A széket nagyon sokféle módon lehet állítani. A karfa 4D irányban (le-fel, balra-jobbra, előre-hátra, szögben) állítható. Nagyon jó. A régebbi székemből ez hiányzott a legjobban.
    A hintafunkció nekem nagyon tetszik. Az különösen, hogy bármilyen "hintaszögben" lehet rögzíteni a széket.
    Nagyon jó ötlet a beépített deréktámasz. Tényleg nagyon hasznos.
    Bár eltelt már két hét, de még előfordul, hogy a nyakam megfájdul. Erről nem a szék tehet, valószínűleg nem ülők jól a székben. Van nyakpárna, fel is van téve, de nem minden esetben használom.
    Összességében elégedett vagyok a székkel. Nekem nagyon jó. Azt azért tudni kell, hogyha van egy korábbi rossz szokás (rosszul ültél a székben), ezt nem fogja egy csapásra helyrehozni.

Új hozzászólás Aktív témák