- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Immáron két hete nyúzok egy ArenaRacer Supreme Sötétszürke széket. Gondoltam leírom a tapasztalatokat.
Elöljáróban tudni kell, hogy egy közel 8 éves Jysk székből ültem át ebbe.
Kezdve az elején.
Amikor a futár meghozta a dobozt, amibe a szék volt, azt hittem ott maradok, olyan batár nehéz volt! Irgalmatlan súlya van!
Mondjuk az is igaz, hogy a doboz nagyságából adódóan rossz fogással rendelkezik.
A doboz tartalma, a csomagolás pazar. Szépen minden becsomagolva. Külön öröm, hogy van szép nagy és jó érthető magyar nyelvű összeszerelési útmutató, egy pár fehér kesztyű + két imbuszkulcs a csavaroknak. (Ja volt benne plusz csavar!
Nem, nem maradt ki semmi, ez direkt így van!)
Az összeszerelés viszonylag könnyen ment. Azonban az ülőrésznem nagyon nagy súlya van!
Akkor jött az igazi meglepetés, amikor a háttámla is fel volt szerelve és ezt a kettőt együtt a gázrugóra akartam tenni. Egyedül nagyon izzadós volt. Soha többet ilyet! 
A szék hatalmas, a másikhoz képest pláne. Összesezerlés után érződik, hogy új szaga van. Új szagot írtam, mert nem kellemes, de pár nap múlva elmúlik.
Az első napokban a szék nagyon keménynek tűnt. Tudni kell, hogy a régi székemben volt egy plusz párna, mert a szivacsot annyira kiültem és már megszoktam. Eleinte az ülőrész nagyon keménynek tűnt. Most vagy kezdem megszokni, vagy már kicsit puhul. Ja, elfelejtettem, hogy 174cm, 72kg vagyok, hogyha ez fontos valakinek!
A széket nagyon sokféle módon lehet állítani. A karfa 4D irányban (le-fel, balra-jobbra, előre-hátra, szögben) állítható. Nagyon jó. A régebbi székemből ez hiányzott a legjobban.
A hintafunkció nekem nagyon tetszik. Az különösen, hogy bármilyen "hintaszögben" lehet rögzíteni a széket.
Nagyon jó ötlet a beépített deréktámasz. Tényleg nagyon hasznos.
Bár eltelt már két hét, de még előfordul, hogy a nyakam megfájdul. Erről nem a szék tehet, valószínűleg nem ülők jól a székben. Van nyakpárna, fel is van téve, de nem minden esetben használom.
Összességében elégedett vagyok a székkel. Nekem nagyon jó. Azt azért tudni kell, hogyha van egy korábbi rossz szokás (rosszul ültél a székben), ezt nem fogja egy csapásra helyrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk az is igaz, hogy a doboz nagyságából adódóan rossz fogással rendelkezik.
Akkor jött az igazi meglepetés, amikor a háttámla is fel volt szerelve és ezt a kettőt együtt a gázrugóra akartam tenni. Egyedül nagyon izzadós volt. Soha többet ilyet! 

LLKobe