Új hozzászólás Aktív témák

• harry
    veterán

A heten az irodabol dolgozok, igy ma volt lehetosegem az ottani szeket jobban megfigyelni. Ami elsore feltunt, hogy ha beallitottam jol a magassagot, akkor a kartamaszt teljesen fel kellett hoznom, hogy jo legyen (karom kb derekszog, tamasz az asztallappal egy sikban), viszont magat a kartamasz lapjat hatra kellett toljam, hogy ne utkozzon az asztallappal, ha odahuzom magam.
    Nem kizart, hogy egy masik disegn eseten nem megy ennyire elore a kartamasz, es jobban elfer az asztal elott (pl ha fuggolegesen tudom mozgatni), de tobbnyire nem ilyet latok.

A masik, hogy szelesnek erzem, kicsit oldalra ki kell tennem a konyokom, de ettol meg egy ido utan a vallamat ereztem (most nagyon hulladek allapotban van a testem, ami legalabb arra jo, hogy kis kenyelmetlenseg is gyorsan kijon :D eh)

A fejtamla fix, nem is vettem sok hasznat.

Igy hat a frissitett kriteriumok a kartamaszt illetoen.
    - nagyon konfiguralhato kartamasz: lap elore-hatra, oldalra mozgatas, allithato magassag, es puha felulet

Ez felek egy eleg eros szuro, es lehet lenne olyan szek, amin nem allithato, de eleve jo helyen van, csak most nincs igazan lehetosegem boltokat felkeresni.

Errol velemeny: Unique HERO?
    Ahogy latom tobb varians van
    - Full mesh hatlap, ulolap link
    - Parna ulolap, mesh hatul link
    - Full parna link

Szellozesnek nyilvan jobb a halo, de nem tudom ulolapnak milyen lehet...?

Neztem meg a WAU (2) -t is, ott pont attol felek, hogy ha feljebb emelem a karfat, utkozni az asztallal, es ott nem tudom hatrebb tolni.

Új hozzászólás Aktív témák