Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666
    senior tag

Sziasztok!

Full remote work miatt keresem új székemet. A cégnél, ahol eddig dolgoztam már sok széket kipróbáltam és a többség nem nagyon jött be, de amiben most ülök, azt imádom és megfelel mindennapi 8-9 óra munkavégzésre is.

RIM flexi 1114: https://szekdepo.hu/irodaszek_webaruhaz/szek/flexi-fx-1114-forgoszek/
    Annyi, hogy ez kb 150k, ha kérek rá minden extrát.

Érdemes egyáltalán kipróbálni olcsóbb székeket? Egész napi munkavégzésre kell.
    Hol lehet sok székbe beleülni, kipróbálni őket?
    Hova tudok fordulni, hogy ne csak elméletben jó székeket tudjak nézni?
    (standard áruházakban lévő székek otthoni felhasználásra vannak és tapasztalataim alapján egyetlen munkavégzésre alkalmas darabjuk sincs, sem minőségben sem ergonómiában).

Vannak kimondottan ajánlott darabok, ha nekem a következők fontosak:
    - 186 cm vagyok / 90 kg és több irodai székkel jártam úgy, hogy a legfelső háttámla beállítás pont egy szinttel lentebb volt a nekem ideálisnál, pedig szerintem ez nem extrém magasság.
    - Széles vállam miatt az eddig próbált ívesebb/kagylósabb székek összenyomták a vállaimat, ami több óra után nagyon kényelmetlen, ezért fontos, hogy enyhe legyen a háttámla íve.
    - Van-e egészségügyi vonatkozása annak, hogy hintánál az ülőlap együtt dől a háttámlával vagy az vízszintben marad? A mostaninál vízsszintben marad, a vele mozgót jobban szeretem, de nem akarom kinyírni a hátamat. (ezt hivják szinkron/asszinkron mechanikának? ugye?)
    - deréktámasztás fontos, a mostanin van extra állítható, és maximális állásban használva pont kényelmes.
    - fejtámla fontos, de életemben nem láttam még jót, létezik ilyen egyáltalán?

Minden extráról el tudom dönteni, hogy kell-e nekem. Egyetlen dologban nem vagyok biztos, hogy az aluminimum csillaglábnak van bármilyen nem esztétikai funkciója?

Előre is köszi és lehet még lesznek kérdéseim :D

Vágső esetben rendelek egy RIM-t, amit linkeltem, de azért nyitott vagyok olcsóbbra vagy ennyiért jobbra.

Új hozzászólás Aktív témák