Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Aktív témák
-
cadaver
tag
DrSoulnak is igaza van meg Plumpy nak is :) amikor en monitort akartam venni, mar egy hettel azelott kineztem, lattam h 47K ft+afa, odamegyek, h akkor kernek egyet. csak igy h biztos legyek benne, megkerdeztem h akkor mennyi is lesz? 55+afa! bóóóóóóóó! mostakkor? ilyet szol az elado: hat bocs de az az uj ara tegnaptol. oke, koszonom :*. szoval azert...
masreszt viszont en is voltam mar fultanuja olyannak, h a ''bacsi'' ott nezegette az arlistat, latott mindent, erre rakerdezett h az pontosan mennyi is, az eladon meg latszott h nem az elso es nem is az utolso ien emberrel van dolga [akar aznap] es bizony elegge elege volt. [becsuletere legyen mondva egy grimasz nelkul siman elmondta ugyanazt az arat ami az arlistan is szerepelt]
na csicsi.pá :>
Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest