Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek minden eladótól, senkit se akarok megsérteni.
Az eladó (még számtech botban is) ne felejtsük, eladó, egy szolgáltatást nyújt, kiszolgálja a vevőket. Bármelyiket is, még az idiótát, és azt nem érzékeltetheti vele, mert ő se örülne, ha egy más helyzetben (amihez ő nem ért)őt is ''hülyének néznék''. Magyarországon a kiszolgálásban sokszor még egy kicsit a kommunista felfogás van, mely szerint nem fontos ''megfelelni'' a vevőnek, ha akar valamit, megveszi, ha nem, akkor semmi.
Ezért nem értek egyet Plumpyval, amikor néha gonoszabban néz... Akkor bocs, de legyél szervizes, vagy amit akarsz, de ne eladó. Te számtech boltban vagy, akkor mit mondjon az, aki ruha boltban van, mindent lepakoltatnak vele (naponta 50x), majd nem vesznek semmit? Neked számtech boltban azért nem kell ilyet csinálnod. De a ruhaboltosnak is az a dolga, tehát ő sem háborodhat fel.
Én nem vagyok eladó, de sokat éltem Olaszországban, nyaranként pincérkedtem, és azért a vendégek között van sok hülye, aki rosszab, Plumpy, mint a te vevőid, mert sokszor elvárták, hogy soroljam fel a fagyiízeket (volt kb 30). Nem mondtam, hogy ''Menj be azt nézd meg!'' vagy ilyesmi. Az volt a dolgom, hogy kiszolgáljak, mosolyogva tettem, és záróra akkor volt, amikor az UTOLSÓ VENDÉG ment el! De Magyarországon még messzi van az ilyen mentalitás!
Csak mellékesen megjegyzem, hogy ha egy vevő böngészi az árlistát, majd rákérdez, nem biztos, hogy hülyeségből van, mert sokszor nem stimmelnek a dolgok, velem is már előfordúlt! Tehát ÉN IS PONT ILYEN VAGYOK!
Amúgy Bagollyal értek egyet!
A Házigazdának is mellékesen megjegyezném, hogy egy tanitó bruttó 60e-t keres, és neki mindig fel kell készülnie másnapra... És azért az eladók sokszor tudnak netezni a mh-en, mikor pangás van... Van idő informálódni!
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház+Chieftec CTG-500-80P 500W tápegység (80 Plus)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest