- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ahogy a többiek is leírták, kábeltv alatt jellemzően nem az átviteli közeget értik, hanem a műsorszórás típusát (lineáris). Ez meg sajnos nem csereszabatos a streaminggel, rengeteg műsor nem érhető el ott. Illetve ha elérhető, akkor se lesz olcsóbb ugyanaz a kínálat, sőt, inkább drágább.
Magyarországon a streaming (szinkronos) kínálata elég gyér, én is lemondtam már a Netflixet. Az meg nyilván nem lesz fenntartható, hogy 4-5 szolgáltatónál kell előfizetned ahhoz, hogy normális katalógusból válogathass.
-
Narxis
nagyúr
Nekem nem az árral van bajom, egyszerűen nézhetetlen szemét, a sorozatokat, filmeket megkapom streaming-en azonnal, a saját készítésű műsorok hulladék kategória, sport nem érdekel és így egyszerűen nem látom értelmét az egésznek. Kaptam ilyen 3 vagy 6 hónapos(már nem emlékszem) kódot rtl+-hoz meg a tv2 play-hez vagy mihez, hát mit ne mondjak, életemben annyi szemetet nem láttam ahogy végig görgettem a műsorokon. Az RTL-nél a Házon kívül jó, TV2-nél ennyit se találtam. A Direct One-nál találtam érdekesebb sorozatokat, de az se egy nagy valami, az is azért van mert családban van egy előfizetés. Én biztos nem fizetnék érte.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- GAMER PC - GTX 1070 8GB - Ryzen 5 4500 - 32GB DDR4 - 256GB Nvme SSD - 500GB HDD - Seasonic 550W
- AMD Wraith Prism AM4 RGB hűtő
- Ingyen elvihető tablet és power bank
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- Ingyen elvihető működő régi gépek - DDR2 + alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest