- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Hachiko95 #2084 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, kikerül a képből, így nem bizonyítja, hogy a bontás előtt is rajta volt az ütődés... megint más kérdés hogy ezzel max. bíróságra mehetsz... A vinyónak egyébként nincs baja? Működik?
Nem lehet hogy szállításkor sérült meg? Az a gyenge sarok egy erősebb nyomástól is letörhet szerintem (anélkül hogy a puha csomagolás kiszakadna vagy megsérülne), én hiányolom a bontás előtti, csomag körbevideózást is, mivel ott kiderülhetne, nem-e szállítás során sérült...Nem válaszoltál arra, hogy miért álltál el a vásárlástól?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Hachiko95 #2084 üzenetére
Szerintem csak egy erre szakosodott ügyvéd tudna neked érdemi választ adni. Azt hiszem pernél jók lehetnek az esélyeid, mert így, hogy kivitték a képből, esetleg meg is vágták, ezzel nem tudják bizonyítani, hogy te tettél kárt a termékben. Az mondjuk nekem nem érződik túl életszerűnek, hogy elállásnál földhöz vágják a vinyót, aztán rád terhelik az árát, persze nekik még így is megérné a plusz pénz.
-
ACE-
addikt
válasz
Hachiko95 #2080 üzenetére
Elég nagy baklövés bontó videót úgy csinálni, hogy kikerül a képből a cucc, és ráadásul marad egy homogén kép... Bár én nem látom az ugrást, de ha okosan csinálták (ha csinálták) akkor úgy van megvilágítva, hogy ha esetleg megtették a vágást, akkor sem lesz észrevehető, egy normális állvánnyal...
Egyébként miért álltál el a vásárlástól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest