- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
jópár éve pöfölök egy Wooting two HE -t és imádom, kedvenc hardverem..
szoftveres téren sokat fejlődött, és noha a kiindulópont se volt rossz, azért volt hová. érdekes, hogy anno még legyinthettek a HE technológiára, ma meg már kénytelenek beállni a sorba a nagy , neves gyártók is..
jövőálló, tartós bill-t akartam venni (10ujjas gépelésre és játékra), sikerült -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
morcosharcos #16 üzenetére
Logit ne vegyél!
Ha itthonról akarsz valamit, akkor Keychron, Akko és Varmilo. Főleg Keychron, lehetőleg V/V Max/Q/Q Max széria. 50 körül (vadi újról beszélünk) már igen kellemes dolgokat össze lehet szedni a hazai árképzéssel, ami minden létező metrika szerint kettéhugyozza azt a Logit. De 35-ből is, ha az apró játszik. : >
Ha rengeteg írsz, megérdemelsz egy korrekt billencset. Én sem két karaktert gépelek egy nap, úgy mondom ezt.
-
válasz
Synthwave #15 üzenetére
Na jogos, abból is van ezerféle.... [link] Most van hozzáférésem (nem tulajdonjogom rá, mert a szomszéd irodába vették a gépírónőnek, de kipróbáltam pár hete) egy ilyen logitech billzethez, ez mondjuk tetszik érzésre. Biztos van sokkal jobb is, de igazán brutáljót még nem próbáltam.
szerk: én rengeteget írok amúgy munkában, aztán játszani mostanság azért ritkábban, de pl. nemrég raktam össze a nálam 15 évvel fiatalabb uncsitesómnak egy játszós AM4 gépet, mert Baldur's Gate-ezni akart, és rájöttem, hogy 1: biztosan nem fogok DnD-zni, mert pont ugyanúgy nem köt le, mint gimiben, 2: az ARMA 3-at vagy a Reforger-t elő fogom venni vmelyik hétvégén, és télen összerántok valami csapatot hozzá. Szal lehet beruházok tényleg valami jobb billzetbe magam is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
morcosharcos #14 üzenetére
Nem tapodtam, de attól függ, hogy milyen mechanikushoz, mert az biztos, hogy van olyan, ami mögött bújkálhat gépelési érzetre és hangra.
Nyilván nem a kétforintos kategóriában.
FPS-ezni meg értelemszerűen ez jobb, az analóg miatt. Egy rendes kupakszettel. Mondjuk egy Signature Plastics DCS Dark Sky-jal, nyami.
-
-
tDr1v3r
veterán
Tök jól néz ki, végre nem szüzességvédő gamer külsejű.
-
-
Yodafon
őstag
most mar csak azt kene tudni milyen az a magneskapcsolos bill.
Hall szenzorosrol mar hallottam. Ez ugyanaz? Vagy ez olyan mint a PS5 kontroller hogy ellentart? -
ViZion
félisten
Jó kis billencs, köszönjük a tesztet. Nekem túl pici lenne, meg az ára is "enyhén" túl van azon, amit ilyesmire herdálnék
huhh, akkor más is úgy látja, h a SteelSeries lábon lőtte magát a #@#@> szoftverével?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Azért volt időközben egy ROG Azoth is.
-
Csandi
őstag
Na végre normális Wooting vetélytárs. Bár én még mindig inkább azt választanám.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
morcosharcos #3 üzenetére
"kisenter"
-
válasz
morcosharcos #3 üzenetére
Amerikai angol layoutos.
-
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Az pontosan micsodát jelent? (Nem vagyok billzetekkel képben sajna)
-
Mr.Csizmás
titán
~15 év után újra minőségi asus bill
milyen kár hogy ansi
-
Aztakutya, az a bill.zet defrankó
bár az ára veszélyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged