- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
oké, bár annyi azért hozzátartozik szerintem a dologhoz, hogyha elismered hogy te követted el, akkor az objektív felelősséges csekken túl még büntetőpontot is fogsz kapni, legalábbis én így tudom, de majd kijavítanak, ha nem így van
nekem azért furcsa ez a helyzet, mert az objektíves eseteknél csak felkínálják a lehetőséget hogy nyilatkozz, de ha nem nyilatkozol küldik a csekket és ügy lezárva
ezért gondoltam hogy ez olyan ügy lehet, ahol ha közeli hozzátartozóval kimented magad, akkor nem lesz büntetésráadásul ismerősi körben is hallottam, hogy vannak esetek amikor még ezen régi módszer szerint jár el a rendőrség és nem objektív felelősség alapján járnak el, de ezt 100% osan nem tudom
-
és miért ne lehetne neki anyja neve megy egyéb adatai?
én csak azt mondom, ha valaki kölcsönadta külföldi állampolgárnak az autóját, aki ráadásul nem EU-s állampolgár és ezt igazolni is tudja, az mentesül a bírság alól, a külföldin meg sose tudják behajtani
ennyit mondtam, nem többet, de ez tény
és abban teljesen igaza van mindenkinek, hogyha hamis szerződést készít, az magánokirat hamisítás, ilyesmit senki ne csináljon!
viszont attól még ez egy internetes fórum, és le lehet írni tényeket
részemről téma lezárvaja és azt meg visszataszítónak tartom hogy felvetsz egy ilyen témát, én leírok egy ehhez kapcsolódó tényt, utána meg lehurrogsz
ez nagyon rossz mentalitás kedves fórumtárs! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged