Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostRider93
tag
Azt azért hozza kell tenni hogy a teljesítményt az A17 tartja a legjobban és nem is annyira forrófejű mint a többi vagyis nem hagyja az Apple addig melegedni hogy kellemetlen (szubjektív vélemény) legyen kézben tartani.
alapvetően minden Apple csip elég hűvösre van hangolva , a qualcomm gyártó és széria függő a 8as szériában amúgy a többi rendben van , míg az exinos egy kis játék vagy navigáció után nagyon forró lesz . MTK rol nincs sok tapasztalat de a csúcs csipek ott is elég melegek.[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
GhostRider93
tag
Igen .Az optimalizálás a lényeg . Amiben messze sokkal jobb az Apple és nem azért mert annyi tőke vagy mérnök áll rendelkezésre hanem mert a fejlesztőknek nem tengernyi telefon típusra és android verzióra kell appot fejleszteni.
Ez az egyik előny a másik meg hogy a rendszert igazíthatják a saját hardverükhöz és fordítva.
Nekem rengeteg android telefon volt már évekig a kezemben használtam és csalódtam de szerettem mindet viszont mostmár egy éve iPhone van és tudom hogy soha többé nem fogok Samut vagy bármi mást venni .
Elcsodálkozom mikor barátom exinos-os Samsung telefonját a kezembe veszem és az enyémmel párhuzamosan megy a Google Maps 3 órája és az ő telefonját szinte meg sem lehet fogni tok nélkül (nem volt napon klímás autóban ) olyan forró míg az enyém tűrhető én meleg tokból kivéve is. Egy elég alap dologról van szó ott van minden telefonon és mégis. A régi Xiaomi (qualcomm 730G ) is tűz forró lett pár óra navi után de YouTube közben is szeretett rendesen melegedni. Nem vagyok hardcore felhasználó de az olyan kis apróságok is mint hogy máig Sony szenzorral dolgozik a legújabb iPhone is ebből kifolyólag nagy eséllyel nem lesz gyárilag problémás . Videó felvétel nem szaggat soha de meg lehetne sorolni amit sokan nem vesznek észre de nekem számít . Amit nem tudok megszokni az a gyári billentyűzet de erőltetem. (Fent van a Gboard is)[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen