Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsjado93
senior tag
Valóban, a TSMC-t írni találóbb lett volna, ebben igazad van, de a lényegen nem változtat. Viszont az, hogy a Qualcomm nem rivális, nem állja meg a helyét. Szerinted nem versenyeznek azonos piacon? Plusz, ha annyiszor utolérték, akkor miért térnek vissza hozzájuk újra és újra? Lassan a mediateknek is nagyobb bizalmat szavaznak, mint a saját fejlesztésű lapkáknak.
[ Szerkesztve ]
Your life is a lie.
-
xsjado93
senior tag
Mondjuk valóban egyszerűbb a konkurenst pénzelni, mint a saját fejlesztést versenyképessé tenni, kérdés, hogy mekkora értelme van akkor, ha tényleg komoly tényezővé szeretnének válni a piacon. Az meg, hogy egy gyártó vevőket / partnereket keres hatalmas meglepetés, nyilván a befektetőknek is fel kell mutatni valamit.
Your life is a lie.
-
Straw
senior tag
A cikk a második generációs gyártó sor gyenge kihozatalát említi, ettől még a GEN1 lehet megbízható, és kereshetnek rá vevőket, de a flgship lapkákat illik a legmodernebb gyártósoron gyártani, ami úgy tűnik nem elég megbízható jelenleg.
Amúgy nem bánom ha egyik év qualcom, másik meg saját SOC, nekem az S23 tökéletesen működk a Qualcom SOC-al, sőt kifejezetten emiatt vettem.
[ Szerkesztve ]
42
-
Dare2Live
nagyúr
"Gen1"el?
És az hol lesz versenyképes az idei Snapdragon / Dimensityvel? Megint hülyének nézi Samsung a vásárlóit 400-500-600Kért?"és azt házon belüli nodra tervezték, akkor nem lehetnek ilyenek, hogy "a vártnál alacsonyabb a kihozatali arány", és ezért az egészet elkaszálják."
Mért ne lehetne? Volt is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
GhostRider93
tag
Azt azért hozza kell tenni hogy a teljesítményt az A17 tartja a legjobban és nem is annyira forrófejű mint a többi vagyis nem hagyja az Apple addig melegedni hogy kellemetlen (szubjektív vélemény) legyen kézben tartani.
alapvetően minden Apple csip elég hűvösre van hangolva , a qualcomm gyártó és széria függő a 8as szériában amúgy a többi rendben van , míg az exinos egy kis játék vagy navigáció után nagyon forró lesz . MTK rol nincs sok tapasztalat de a csúcs csipek ott is elég melegek.[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
xsjado93
senior tag
Ja, csak a saját bevallásuk szerint sem annyira versenyképes, hogy az abszolút flagship modellekbe tegyék bele, most már régiótól függetlenül. Valahogy nem tartom életszerűnek a szitut, hogy van egy minden szempontból piacvezető SoC-m, de csak azért is a konkurrens megoldást szereltetem bele mert az egyszerűbb. De lehet, csak az én képzelő erőm szegényes. Viszont az sincs kizárva, hogy nem érdemes meddő vitát folytatni egy fanatikussal.
Your life is a lie.
-
GhostRider93
tag
Igen .Az optimalizálás a lényeg . Amiben messze sokkal jobb az Apple és nem azért mert annyi tőke vagy mérnök áll rendelkezésre hanem mert a fejlesztőknek nem tengernyi telefon típusra és android verzióra kell appot fejleszteni.
Ez az egyik előny a másik meg hogy a rendszert igazíthatják a saját hardverükhöz és fordítva.
Nekem rengeteg android telefon volt már évekig a kezemben használtam és csalódtam de szerettem mindet viszont mostmár egy éve iPhone van és tudom hogy soha többé nem fogok Samut vagy bármi mást venni .
Elcsodálkozom mikor barátom exinos-os Samsung telefonját a kezembe veszem és az enyémmel párhuzamosan megy a Google Maps 3 órája és az ő telefonját szinte meg sem lehet fogni tok nélkül (nem volt napon klímás autóban ) olyan forró míg az enyém tűrhető én meleg tokból kivéve is. Egy elég alap dologról van szó ott van minden telefonon és mégis. A régi Xiaomi (qualcomm 730G ) is tűz forró lett pár óra navi után de YouTube közben is szeretett rendesen melegedni. Nem vagyok hardcore felhasználó de az olyan kis apróságok is mint hogy máig Sony szenzorral dolgozik a legújabb iPhone is ebből kifolyólag nagy eséllyel nem lesz gyárilag problémás . Videó felvétel nem szaggat soha de meg lehetne sorolni amit sokan nem vesznek észre de nekem számít . Amit nem tudok megszokni az a gyári billentyűzet de erőltetem. (Fent van a Gboard is)[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft