- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostRider93
tag
Igen .Az optimalizálás a lényeg . Amiben messze sokkal jobb az Apple és nem azért mert annyi tőke vagy mérnök áll rendelkezésre hanem mert a fejlesztőknek nem tengernyi telefon típusra és android verzióra kell appot fejleszteni.
Ez az egyik előny a másik meg hogy a rendszert igazíthatják a saját hardverükhöz és fordítva.
Nekem rengeteg android telefon volt már évekig a kezemben használtam és csalódtam de szerettem mindet viszont mostmár egy éve iPhone van és tudom hogy soha többé nem fogok Samut vagy bármi mást venni .
Elcsodálkozom mikor barátom exinos-os Samsung telefonját a kezembe veszem és az enyémmel párhuzamosan megy a Google Maps 3 órája és az ő telefonját szinte meg sem lehet fogni tok nélkül (nem volt napon klímás autóban ) olyan forró míg az enyém tűrhető én meleg tokból kivéve is. Egy elég alap dologról van szó ott van minden telefonon és mégis. A régi Xiaomi (qualcomm 730G ) is tűz forró lett pár óra navi után de YouTube közben is szeretett rendesen melegedni. Nem vagyok hardcore felhasználó de az olyan kis apróságok is mint hogy máig Sony szenzorral dolgozik a legújabb iPhone is ebből kifolyólag nagy eséllyel nem lesz gyárilag problémás . Videó felvétel nem szaggat soha de meg lehetne sorolni amit sokan nem vesznek észre de nekem számít . Amit nem tudok megszokni az a gyári billentyűzet de erőltetem. (Fent van a Gboard is) -
Ja, csak a saját bevallásuk szerint sem annyira versenyképes, hogy az abszolút flagship modellekbe tegyék bele, most már régiótól függetlenül. Valahogy nem tartom életszerűnek a szitut, hogy van egy minden szempontból piacvezető SoC-m, de csak azért is a konkurrens megoldást szereltetem bele mert az egyszerűbb. De lehet, csak az én képzelő erőm szegényes. Viszont az sincs kizárva, hogy nem érdemes meddő vitát folytatni egy fanatikussal.
-
GhostRider93
tag
Azt azért hozza kell tenni hogy a teljesítményt az A17 tartja a legjobban és nem is annyira forrófejű mint a többi vagyis nem hagyja az Apple addig melegedni hogy kellemetlen (szubjektív vélemény) legyen kézben tartani.
alapvetően minden Apple csip elég hűvösre van hangolva , a qualcomm gyártó és széria függő a 8as szériában amúgy a többi rendben van , míg az exinos egy kis játék vagy navigáció után nagyon forró lesz . MTK rol nincs sok tapasztalat de a csúcs csipek ott is elég melegek. -
Dare2Live
félisten
"Gen1"el?
És az hol lesz versenyképes az idei Snapdragon / Dimensityvel? Megint hülyének nézi Samsung a vásárlóit 400-500-600Kért?"és azt házon belüli nodra tervezték, akkor nem lehetnek ilyenek, hogy "a vártnál alacsonyabb a kihozatali arány", és ezért az egészet elkaszálják."
Mért ne lehetne? Volt is.
-
Straw
senior tag
A cikk a második generációs gyártó sor gyenge kihozatalát említi, ettől még a GEN1 lehet megbízható, és kereshetnek rá vevőket, de a flgship lapkákat illik a legmodernebb gyártósoron gyártani, ami úgy tűnik nem elég megbízható jelenleg.
Amúgy nem bánom ha egyik év qualcom, másik meg saját SOC, nekem az S23 tökéletesen működk a Qualcom SOC-al, sőt kifejezetten emiatt vettem.
-
Mondjuk valóban egyszerűbb a konkurenst pénzelni, mint a saját fejlesztést versenyképessé tenni, kérdés, hogy mekkora értelme van akkor, ha tényleg komoly tényezővé szeretnének válni a piacon. Az meg, hogy egy gyártó vevőket / partnereket keres hatalmas meglepetés, nyilván a befektetőknek is fel kell mutatni valamit.
-
Valóban, a TSMC-t írni találóbb lett volna, ebben igazad van, de a lényegen nem változtat. Viszont az, hogy a Qualcomm nem rivális, nem állja meg a helyét. Szerinted nem versenyeznek azonos piacon? Plusz, ha annyiszor utolérték, akkor miért térnek vissza hozzájuk újra és újra? Lassan a mediateknek is nagyobb bizalmat szavaznak, mint a saját fejlesztésű lapkáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest