Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
''A buta férfiak hisznek leginkább a nöi butaságban.''
Hát nem tudom. Sztem ez nem igaz! Sőt! Gondolj bele! Egy buta férfi simán összejön egy buta nővel, yo esetben észre sem veszi, hogy a nő milyen sötét! Akár bolgogan is élhetnek, amíg... De egy okos férfi...
Persze ez fordítva is igaz. Mármint okos nő, buta férfi.
Én még azt vettem észre, hogy vagy több a buta nő, mint a buta férfi, vagy csak róluk jobban ordít!
Ez a sztori még gimi másodikban történt:
Német óra, fordítunk csoportokban. Én lényegesen jobb voltam németből, mint a többiek, ezért mindent tőlem kérdeztek! Az egyik csaj (akkor még barna volt, mostmár szőke :D) egyszercsak odafordult hozzám és halál komolyan megkérdezte, hogy: ''Mit jelent az, hogy Stuttgart?''! Én akkor kerültem oda, észrevettem, már hogy sötét, de hogy ennyire! Először nem tudtam eldönteni, hogy komolyan gondolja-e, mert az arcán azt láttam, hogy halál komolyan gondolja, de ezt annyira durvának találtam, hogy nem akartam elhinni! Miután magamhoz tértem, és ötször rákérdeztem, hogy ez most komoly-e, meg mondtam hogy ne szórakozzon velem, közöltem vele, hogy egy város! Erre ő tisztára meg volt sértődve, hogy miért nem tudtam rögtön elmondani, és hogy ő ezt honnan tudja! Persze, ha ez az eset kicsit később történik, akkor már meg sem lepődöm!
Másik sztori, ugyanez a nő, egy-két évvel később, angol órán:
Barna szemem van, kék kontaktlencsém volt. Be bírtuk padtársammal neki adni, hogy ez az eredeti szemszínem, és eddig hordtam barna kontaktlencsét!
Ilyen beszólásokat, sztorikat én még csak nőktől, nőkről hallottam!
Szóval nem tudom, hogy értetted pontosan ezt mondatod, de gondolom nem úgy, hogy leginkább a buta férfiak, hiszik, hogy csak buta nők vannak! Ha mégis, akkor nem szóltam!
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest