Hirdetés
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Ezt úgy adtad elő, mintha max 1 órája történt volna!
-
Kígyó
senior tag
Rájöttem, hogy az az előnye a kereső hiányának, előkerülnek ezek a régi mókás topicok! :C
-
Kígyó
senior tag
''A buta férfiak hisznek leginkább a nöi butaságban.''
Hát nem tudom. Sztem ez nem igaz! Sőt! Gondolj bele! Egy buta férfi simán összejön egy buta nővel, yo esetben észre sem veszi, hogy a nő milyen sötét! Akár bolgogan is élhetnek, amíg... De egy okos férfi...
Persze ez fordítva is igaz. Mármint okos nő, buta férfi.
Én még azt vettem észre, hogy vagy több a buta nő, mint a buta férfi, vagy csak róluk jobban ordít!
Ez a sztori még gimi másodikban történt:
Német óra, fordítunk csoportokban. Én lényegesen jobb voltam németből, mint a többiek, ezért mindent tőlem kérdeztek! Az egyik csaj (akkor még barna volt, mostmár szőke :D) egyszercsak odafordult hozzám és halál komolyan megkérdezte, hogy: ''Mit jelent az, hogy Stuttgart?''! Én akkor kerültem oda, észrevettem, már hogy sötét, de hogy ennyire! Először nem tudtam eldönteni, hogy komolyan gondolja-e, mert az arcán azt láttam, hogy halál komolyan gondolja, de ezt annyira durvának találtam, hogy nem akartam elhinni! Miután magamhoz tértem, és ötször rákérdeztem, hogy ez most komoly-e, meg mondtam hogy ne szórakozzon velem, közöltem vele, hogy egy város! Erre ő tisztára meg volt sértődve, hogy miért nem tudtam rögtön elmondani, és hogy ő ezt honnan tudja! Persze, ha ez az eset kicsit később történik, akkor már meg sem lepődöm!
Másik sztori, ugyanez a nő, egy-két évvel később, angol órán:
Barna szemem van, kék kontaktlencsém volt. Be bírtuk padtársammal neki adni, hogy ez az eredeti szemszínem, és eddig hordtam barna kontaktlencsét!
Ilyen beszólásokat, sztorikat én még csak nőktől, nőkről hallottam!
Szóval nem tudom, hogy értetted pontosan ezt mondatod, de gondolom nem úgy, hogy leginkább a buta férfiak, hiszik, hogy csak buta nők vannak! Ha mégis, akkor nem szóltam!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest