- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést hogy ismét Amazont hozok fel, utolsó.. Csak hátha segít valakinek.
Tegnap délben rendeltem az angol Amazonról, gyorsított kézbesítési opcióval került 135e Ft-ba.
Elvileg legkorábban pénteken kellett volna ideérnie, de ma délben már itt is volt..
Ez hogy a fenébe lehetséges? Belföldi csomagok nem kézbesítődnek ilyen gyorsan..
Szóval ha valaki gyorsan szeretné beszerezni, ez nagyon jó opció. -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Mi az oka hogy inkább francia oldalról rendeltek, mintsem az angol Amazonról?
Most akarom megrendelni onnan, péntekre itt lenne ~135e Ft-ért.
Esetleg tudtok jobb alternatívát?
Köszi! -
PLackó16
csendes tag
válasz Dyingsoul #18077 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a korrekt segítséget és a tapasztalatokat!
Ha már játékok is szóba kerültek..
Ami nagyon megtetszett most nekem, az a Climb. Pedig nem gondoltam volna..
(Leginkább itt ütközött ki a CPU limit, GPU 60%-on ment, de a CPU 100%-on, és folyamatosan voltak DROP-ok.)
Csak virágbolti verziót próbáltam, de meg szeretném venni. Esetleg tudtok olyan helyet ahol olcsóbban beszerezhető, mint az oculus oldala? (Jelenleg 40$..) -
PLackó16
csendes tag
Köszönöm, elég hasonló a véleményetek
ZEN2 -nél viszont már nem kéne váltani alaplapot, igaz? Mostani B450-es lapok remélhetőleg Bios update-el fogadják majd, és akkor max proci csere kellene ha mégis most venném. -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Ujítottam egy RTX 2060-ra, és erős az érzésem, hogy az I5 3470 procim már karcsú lett mellette VR-ra.
Van aki esetleg Ryzen-el használ egy hasonló kaliberű kártyát?
Nem tudok dönteni, hogy I5 8400-ra vagy R5 2600-ra fejlesszek..
A 2600 időtállóbb, de az Intelt jobban szeretik a játékok.Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Köszönöm nekd is Bendegúz!
Még egy kis közvéleménykutatás..
A Robo Recall nagyon bejön, de sokszor abnormálisan beszaggat, teljesen élvezhetetlen mértékűre. Van mikor meg teljesen jól megy. Nektek hogy megy, milyen hardverrel ( Annyi biztos, hogy eléggé az alján vagyok az ajánlott igénynek. (I5 3470 GTX 1060 3GB 16GM RAM)
Bár ahogy láttam, az oculus folyamatok eléggé megeszik sokszor a procit.. Lehet egy újratelepítés segítene. -
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Kisebb szobában hány szenzorral használjátok a Riftet?
Jelenleg 3*1,5 méteres játékterületen, a szoba két szemközti sarkába rakva a szenzorokat, nem vagyok teljesen elégedett, gyakran vannak tracking gondok még a szenzorral szemben is.
Jelenleg az egyik szenzor USB3-on van, a másik pedig USB2-őn.
Berendelek egy USB-3as Inatek kártyát amazonról, hátha ez javít rajta.
Plusz kérdés.. Honnan a fneéből érdemes beszerezni itt Európában plusz szenzort?
Röhej, hogy kéne vennem még egy touch szettet hozzá..Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Említettétek, hogy alapból az EU-ban két év jóállás van a termékekre.
Így ha pl. Ipon egy év garival kínál Riftet, akkor az egy év lejárta után, még egy évig fordulhatok az Oculushoz közvetlen?nortsen : Demot nagyon bírtam Viveon, én is várom már
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Iponnál ismét akciós a Rift szett (144e Ft), most már lecsaptam rá. (Ha esetleg valaki szintén vásárláson gondolkodna)
Így olcsóbb lett, mintha Amazontól berendeltem volna.
-
PLackó16
csendes tag
A tegnapi sajnos gyors akció volt Iponon, vissza is kúszott 155e Ft-ra a Rift
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Van lényegi különbség abban, hogy az angol vagy a német amazonról rendelek Riftet?
Ahogy számolgatok, kb 5000 Ft-al jobban járnék az angolról.Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Volt régebben Viveom, és most szeretnék újra visszatérni a VR világba egy Rifttel.
Két kérdés:
1,Milyen gyakran szokta az amazon.de lecsökkenteni 399EUR-ról 350 EUR-ra az árát, érdemes várni rá?
2,Megéri esetleg megvárni inkább a QUESTet? A korlatlan szabadság nagyon csábító, de félek hogy kevés tudnak átportolni rá a kisebb teljesítmény miatt, illetve maga a kisebb számítási teljesítmény az amitől félek a nagytesókhoz képest..Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Hali!
Vivehoz tudnátok ajánlani olcsó fényképezőállványt, tripodot, bármit ami kompatibilis, és fel lehet emelni 2 méterig?
Nem baj ha külföldről kell rendelni. -
PLackó16
csendes tag
Köszi a segítséget
Huh, rögtön 3 átalakító.. Végül még deficitesen jön kiAkyyy:
Elvileg már ma meg is érkezik (Tegnap indult el a folyamat Angliában, és hajnalban már Pesten volt..)
Szállítás az 30 font, így 800 fontra jött ki, vagyis ~285e Ft...
Nem olcsó továbbra sem, de inkább min itthon 60e Ft-al drágábban.[ Szerkesztve ]
-
PLackó16
csendes tag
Nem bírtam tovább, rendeltem Overclockerstől egy Vive-ot tegnap, ha már ilyen gyenge a font..
Néhány kérdés
Rendelt már valaki innen? hány napra várható a szállítás? (Elvileg már tegnap átadták a DHL-nek,de a tracking numberre keresve még nincs találat.)
Így hogy Angliából jön, csak angol hálózati csatlakozó várható hozzá? Akkor beszerzek egy átalakítót.
Tudnátok ajánlani egy nem túl drága fotóállvány párt, ami megfelel a Vivenak?Köszi!
-
PLackó16
csendes tag
Köszönöm a Riftes tapasztalatokat az orrnyílás problémáról
Az ATW és az ASW, valamint a komfort eléggé a Rift felé billenti a mérleget, nem igazán tud már plusszban mit felmutatni a Vive, ha megjelenik a Touch is.
Egyedül tényleg attól félek, hogy a Touch a kézmozdulatokkal nagyon átütő lesz, viszont a kard/pisztolyfogás azért csak jobban áll a Vive kontrollereknek..
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Rift felhasználóktól kérdezném, mennyire zavaró az orrnál beszűrődő külső fény?
Sokan elég illúziórombolónak mondják a Vivehoz képest.Más: Nagyon tetszett, hogy a Vive kontrollereket kézbe fogva, teljesen úgy éreztem mintha valóban pisztolyt fognék a shooter-ekben.
Ez vajon mennyire lesz igaz a Touchra? Elég más a fogásuk.. -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Már eléggé a határán vagyok egy Vive vásárlásnak, de nem szeretnék rá 350e Ft-ot költeni itthon.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az angol Overclockersről, vagy a német caseking.de oldalról érdemesebb inkább rendelni? (Mindkettő ~290e Ft-ra jön ki).
Leginkább abból a szempontból kérdezném, hogy esetleges garanciaügyintézés, csomagküldés Angliába, vagy Németországba lehet olcsóbb/egyszerűbb?
Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
Azt szerettem volna kifejezni, hogy elsősorban a szimulátorok miatt érdekelt a VR (FSX- Flyinside, War Thunder, Dirt Rally, ...), viszont a kezek jelenlétének érzésétől a legegyszerűbb alkalmazások is nagyszerű élményt nyújtanak, így már kitágult az érdeklődési köröm a VR-ral kapcsolatbanSzerencsére Vive-ra is minden elérhető, ami Rift-re (szimulátorok tekintetében is), ha natívan nem is, de Revive-al megoldható. Bár a pixelessége és az élessége kissé jobb a Riftnek, de ha jól tudom ugyan olyan jól működik az "ülő" alkalmazási területen a Vive is.
Az Osztrák elérhetőséget azért kérdeztem, mert akkor kocsival kimennék érte, ha kapható lenne előrendelés nélkül boltban Sajnos mire eldöntöttem, hogy megrendelném overclockers-ről, addigra szépen megemelték az árát.
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan bécsi boltot, ahol megvehető a Vive a hivatalos áron? (Az itthoni 350e HUF kissé.. sok )Eléggé rákattantam miután kipróbáltam a Telekomnál.
Egyben az is gyorsan realizálódott, hogy ezek után a Rift az nagyon hiányosnak tűnne, nem érné meg az árát, pedig szimulátor rajongó vagyok. Rengeteget tesz hozzá a kontroller a Vivehoz. -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Lenne valaki, akinél ki lehetne próbálni a riftet, vagy leginkább a viveot? (Akár fizettség mellett is természetesen)
Nagyon régóta és sokat olvasok a VR-ról, és erősen szemezek a Vive-al.. De 300e Ft az rengeteg, nem szeretnék zsákbamacskát
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest