- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Ochocinco46 #1173 üzenetére
Ugyanez van nekem is THL W8s-el, hiába van gyroszkópom meg minden marhaságom... Más játékokat simán játszok azzal, hogy a képernyőhöz nem nyúlok csak tekergetem a telefont jobbra balra de ezek meg sem moccannak. Milyen android oprendszered van? Nekem JB4.2.2 de nekem a cardboard települt csak semmit nem ér.
(#1171) Menthirist: nekem volt DK1 a fejemen, cardboardhoz meg VR boxokhoz képest a felbontás rosszabb és a perzisztencia is magas, mégis jobb élményben. Szerintem a látószög nagyobb vagy nem tudom de mégis a hullámvasút azzal is fosatós volt.
A gear VR-tól már azért nem biztos, azt nem próbáltam.
Amúgy ezt most találtam facen.
-
válasz
Ochocinco46 #1166 üzenetére
Passz, nekem a nexus 5-ömmel nem volt gond. Illetve a cardboard app csak vagy 5-6 kis al-appot ad, de ezen kívül más mobile vr app is a store-ban amivel próbálkozhatsz. ráguglizol hogy best android cardboard vr apps és kidob egy rakatot.
-
válasz
Ochocinco46 #1164 üzenetére
Nekem is van cardboard-om, és jókat hülyültünk vele a cégnél, de azért tudd mit kapsz ezért a párszáz (esetleg ezer) forintért.
-
válasz
Ochocinco46 #1161 üzenetére
"mert kipróbálnám ezt az élményt"
Sajnos pont nem ezt az élményt próbálod ki, hanem mást. Még egy GearVR alapján sem lehet belőni mire képes a CV1, nem még egy Cardboard vagy hasonló cucc alapján. Nem mondom hogy nem lehet jól elbolondozni vele, meg nem cool, de a dedikált vr cuccokhoz képest nem ugyanaz a galaxis a kettő. -
-Solt-
veterán
válasz
Ochocinco46 #1161 üzenetére
De az ilyen olcsóbb cuccok, nem adják ugyanazt az élményt. Ha próbálni akarsz, akkor inkább menj el valami olyan helyre ahol kipróbálható, és azt a pár ezret költsd el ott. Utána próbálkozhatsz ezekkel, de amíg nincs összehasonlítási alapod, ezek az olcsó cuccok simán elvehetik a kedved a VR-től...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Ochocinco46 #1156 üzenetére
Csak én vagyok az, akit ezek a bóvli cuccok teljesen hidegen hagynak?
Kipróbáltam a DK2-est, de ennyi. Majd várom, több dolog függvénye mikor és hogy veszem meg az első VR cuccot, de az nem ilyen filléres cucc lesz, amit max kipróbálnék, de érdemben sosem használnám a minősége miatt. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Ochocinco46 #1156 üzenetére
A topic összefoglalóban van néhány link VR tartalomhoz, azokat próbálgasd. Egyéként próbálhatod azt is, hogy a play store-ba beírsz annyit, hogy VR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged