- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Én a gép ellen játszom (free hit és utána feljebb teszem a nehézséget) és állandóan csatlakozni akar hozzám valaki. Állati idegesítő, hogy nem lehet azt mondani, hogy i am busy.
Én jobban szeretem a gépet, mert kevesebbet hibázik, mint az emberek, meg free hitben eleve pörgősebb így az egész.
Az egyetlen, ami zavaró, hogy mindig nekem kell szerválni. Ezt beletehetnék egy update-be, hogy amikor a gép ront free hitben akkor szerváljon utána magától.
Amúgy szerintem király kis játék ez. Mondjuk sensorból lehet kéne hátra is hozzá. Amikor távol vagyok az asztaltól és asztal alól játszom néha picit darabos, megviccel mintha lyukat ütnék és elmegy a labda. Kár, hogy online kell lenni, mert így a netkapcsolat minőségére vagy utalva.
Free hitben futhatna offline is, csak biztos be vannak tojva, hogy akkor lenne hozzá warez. Minden jó játékot a védelem ront el manapság... bezzeg a régi szép időkben szip-szip -
-Solt-
veterán
(#17914) Raymond: Nagyszerű...
Viszont a "Force P2 State" kikapcsolasa nem múkodj...
For Titan class GPUs you can now simply use nvsmi to unlock the cards. This won't work on the consumer/gaming GeForce cards: nvidia-smi.exe --cuda-clocks=OVERRIDE
-
sheep
addikt
Arra figyelj hogy ha az Il2-t a Steam-en veszed meg akkor ott mindenképpen először a Stalingradot kell megvenni, ez az alap, aztán utána tudod megvenni a többit.
Ha a saját honlapjukról veszed akkor ott nincs ilyen megkötés.
Egyébként vr-ban nagyon jól megcsinálták, megéri kipróbálni!@Solt,
mi ez a 45 FPS + ASW dolog a légcsavarral?
Nekem a 970 gpu-val még 40 fps is nehezen van meg, miért rossz ez? A szememnek nem tesz jót? -
-Solt-
veterán
Tudtommal 10-15% erősebb, itt meg minden plusz jól jön, ha a fix 90 FPS a cél. Mondjuk szimulátor jellegéből adódóan sok a szoftveres cpu limit, tehát arra készülj, hogy ez nem olyan mintha az Oculus store-ból válogatnál.
Joy, de leginkább Hotas + pedál ajánlott ha komolyan gondolod.
-
-Solt-
veterán
Csak arra figyelj, hogy erősen kompromisszumos lesz a 2070-l! Az orrod előtt pörgő légcsavar miatt a 45 FPS + ASW nem játszik, kell a fix 90 FPS, az meg még az 1080Ti-l sincs meg, ha élvezhető látványt is akarsz.
Én mindenképpen azt javaslom, hogy próbáld ki mielőtt megveszed.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Azt hiszem modinstallerben található hozzá a mod. De kell hozzá hackelni egy jó kontrollertartót. Vagy 3D nyomtatóval nyomtatod, vagy otthon valamiből vagy rendelsz hozzá korábban linkelt kiegészítőt.
Más:
Ma estém Fallout 4 VR-al telt.Állati az érzés, mikor a semmiből előjön egy miniboss...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Nem az a kérdés, hogy aszerint csináltam-e, hanem hogy hányszor...
Egyébként most sikerült 50 percet játszani Fallout 4 VR-ral, akadások nélkül!
Két dolgot tettem: kikapcsoltam a Windows 10 Game Mode-ot és letöröltem az Asus Aura Syncet.
Egyelőre még tesztelem, szóval nem merem elkiabálni a dolgot. -
törölt tag
Az Elite-ben az a jó, hogy rajtad múlik, hogy mennyit játszol, csak mivel alapvetően egy sandbox játék, sosincs vége. Tehát simán lehet úgy játszani, hogy belépsz egy órára, megcsinálsz egy küldetést, vagy fejvadászkodsz vagy felpakolod magad rakománnyal és fuvarozol, vagy bányászol, vagy amit akarsz. Minden perc játékidő hozzáad a fejlődésedhez, így nem érzed azt, hogy lemaradnál valamiről.
-
törölt tag
ED-hez nem feltétlenül kell joy, teljesen jól működik xbox kontrollerrel is, csak le kell tölteni hozzá saját mappinget, hogy minden funkció elérhető legyen gomb kombinációkkal. Persze hotassal az igazi, mert azzal olyan trükköket is meg tudsz csinálni, ami billentyűzettel vagy kontrollerrel kb. lehetetlen, de az már advanced fokozat, ráérsz akkor beruházni, ha már érzed a hiányát (jópár hónap).
-
kiskuplung
őstag
Az eredeti trailert láttad, vagy a hozzáadott őszinteséggel kijavítottat?
Csodálkozom, hogy még nem perelték be a Frontiert a vásárlók tudatos megtévesztése miatt
-
kiskuplung
őstag
Sniperes témában nekem ezt tetszett, bár sajnos van benne pár bug (kamerakezelési problémák): The Perfect Sniper
15$ elég sok érte, de szokták akciózni.Én ezt várom nagyon, remélem minél előbb kijön: Defector
A készítók előző játéka, a Wilson's heart az egyik legjobb VR élmény., szóval én bízom bennük. -
Raymond
titán
Azert nem talalod sehol mert egy VR Arcade ceg sajat jateka. Az ilyen gallery shooter-ekbol nekem ez tetszik es jatszom is rendszeresen:
Szerk: megvan Steam-en is, de az Oculus Store 14EUR jobb mint a Steam-es 20EUR.
-
tobias88888
őstag
Olyan verzió nincs. Van Pimax 5K, 5K+, 8K (8K X és 8K + is volt talán, nem tudom hogy van e)
Itt van pár angol vélemény az 5K+-ról angolul: #17078
Röviden kb annyi, hogy tudja azt amit egy HMD-től minimum elvársz és ezen felül van 150-es fov (speciális módban 170) a CV1-es 100hoz képest (110 a gyári adat, de ha jól emlékszem a mérés szerint 100), miközben a felbontás szemenként 2560 × 1440 és nem pedig 1,080 x 1,200 mint a Riftnél. Nem nevezhető Gen2.0nak, de a széles FOV pl szimulátorozás esetén elképesztő élményt ad a vélemények alapján.
-
-Solt-
veterán
Ez itt elég off, de a történet ettől összetettebb.
Itthon megveszed bruttó értéken és ha jogosult vagy rá mert részese vagy az ÁFA körnek, plusz a termék kapcsolódik a vállalkozásodhoz, akkor visszaigényled az ÁFÁ-t, tehát nettó értéken vásároltál.
A kint kiállított bruttó ÁFÁ-s számlával a NAV nem tud mit kezdeni, mivel a keletkezett ÁFA bevétel nem jelenik meg a magyar költségvetésben. Ezért EU-s adószámmal lehetőség van nettó értéken vásárolni, annak viszont ugye semmi értelme, hogy kifizeted a nettót, majd befizeted itthon az ÁFÁ-t, aztán meg visszaigényled...
Az egész kulcsa, hogy a vásárolt termék nem kerül továbbértékesítésre és kapcsolódnia kell a tevékenységi köreidhez. Tehát ha én veszek egy Oculus-t a buszos vállalkozásomhoz mert a gépkocsivezetőknek ezen tartok továbbképzést, az "rendben van".
Amennyiben kereskedő lennék és tovább értékesíteném, akkor azt ÁFÁ-l növelt összegben kéne megtennem és azután be kellene fizetnem a keletkezett ÁFÁ-t. Ha mondjuk ruhát vennék nettó áron végfelhasználóként, azután is fizetni kéne ÁFÁ-t, mivel a ruha után itthon sem igényelhetem vissza az ÁFÁ-t.
Tehát a lényeg, ha van EU-s adószámod, a termék kapcsolódik a vállalkozásodhoz és végfelhasználóként vásárolsz, akkor nem kell ÁFÁ-t fizetni utána, viszont a kapott számlát csatolni kell ugyanúgy a könyveléshez.
-
K.Andras.Vfx
tag
Van egy ilyen beállítási lehetőség, egy keresztet fogsz látni, ahol be lehet állítani az élességet. Figyelni kell arra is, hogy igazgasd a fejeden a Rift-et, szerintem ha jól beállítod és jól veszed fel de bizony közel tűéles lesz!
Meg kell tanulni szokni ezt is, én érzésre úgy teszem fel, hogy kapásból jó és éles. De régebben az elején nem volt így ráállva a kezem.
-
-
kiskuplung
őstag
Sikerült megoldani?
Az USB az sajnos problémás tud lenni, ezért írjuk le mindig az Inateck kártyát, amivel biztosan jól működik.
Amúgy nekem is kicsit nyögvenyelősen indult. Aztán egy hétvégén rászántam azt a két órát és újratelepítettem a gépet, azóta minden hibátlan (2 éve)
-
roenick
csendes tag
Én tegnap kínlódtam vele este.
Én ezeket vettem meg hozzá már előre.Unitek Aktív USB 3.0 hosszabbító kábel 10m a távolabbi szenzorhoz.
Roline USB 3.0 hosszabbító kábel 5m+erosíto 2db a közelebbi szenzorhoz és a szemüveghez
5 m-es nagysebességű HDMI M/M kábel a szemüveghez
+ Digitus HDMI 4K jelerősítő (repeater) ezzel van össze dugva a szemüveg és az 5m HDMI kábel
Nálam működött rendesen..
Az más kérdés , én már rögtön az elképzelt pozíciókba tettem a szenzorokat és az elején a Setup..folyamatosan azt írta ,h hozzam őket 2méteren belülre. Úgy hogy addig közelebb hoztam ,nem tudtam ,h ezt át lehet ugrani.
Ja..és még csak ma érkezik hozzá az Inateck Highspeed kártya..szóval simán az alaplapi USB-be dugtam mindent.
De maga a cucc..ezekkel a plusz kiegészítőkkel működik. -
kiskuplung
őstag
Bár csak HTC Vive van feltüntetve, de Steam-en van, szóval SteamVR-on keresztül akár működhet is. [link]
De ugyanilyen eséllyel valószínűleg elindul, aztán valahogy rosszul lehet majd csak irányítani, rosszak a tengelyek, nem működnek gombok, stb.
Minden ilyen esetben amúgy az a teendő, hogy vedd meg, aztán ha nem működik, akkor refund.
Én amúgy javasolnám, hogy első körben az Oculus Store-ban lévő játékokkal ismerkedj, azok 99%-ban jól támogatják a Touch-ot.
(#17014) Enton : hmmm, nem hiszem, mert nekem nem azzal van a bajom, hogy a nem fel-le vagy a jobbra-balra van megcserélve, hanem a fel helyett jobbra, meg le helyett balra, vagy valami ilyesmi. Mondom, 90 fokban van elforgatva, szerintem azért mert úgy tartom a karom. De azért megpróbálom, köszi!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged