-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tamasa77
csendes tag
válasz
Admir80 #50294 üzenetére
Sajnos nem írt senki, karácsonykor a családban már más is kipróbálhatja, akkor legalább az kiderül, hogy más szeme mit mond
Ez Amazon.it-s rendelés volt, azt gondolom most, hogy ha más is látja a hullámzást, egy RMA visszaküldést fogok próbálni, és még elvileg január végéig akár vissza is küldhetném. -
fatal`
titán
válasz
Admir80 #45572 üzenetére
Megnézve egy reviewt úgy látom, hogy a fitness az előzőnek a továbbfejlesztése.
Csak valamiért nekem képeken másmilyennek tűnik a face pad anyaga/vastagsága, pedig mindkettő PU leather, ráadásul a vastagabb a 16mm-rel elég jónak tűnik.
Szerintem hamarosan veszek egyet.
-
fatal`
titán
válasz
Admir80 #45570 üzenetére
Nekem 60 az ipd-m, egyesen van a headset, benne van egy VROptician féle lencse és így kell a spacer a gyári párnához. És így is kicsit kényelmetlen, ha kicsit odébb rakom a fejemre akkor egy fél óra után nyomja az arcom, általában lazítok kicsit a strapen, de jobb lenne egy vastagabb vagy puhább párna.
A beáramló fény annyira nem zavar, nem nagyon veszem észre játék közben. Azért szemezek a VR Cover féle fitness-szel, mert ahhoz jó a gyári glass spacer. Viszont mintha vékonyabb lenne a párna és nem is tűnik olyan puhának, mint a standard. De csak képek alapján.
-
válasz
Admir80 #45185 üzenetére
Köszi a tippeket ránézek mindenképpen. Overlayből csak az nvidiát kapcsoltam ki, de logikus hogy a többi is beleszólhat (Steam van még, meg Xbox gamepass, de az nem fut ilyenkor).
FpsVR-t használok még, lehet hogy az is bekavar, megpróbálom majd kikapcsolva is, bár nem találtam rá ilyen jellegű panaszt, ugyanakkor jó dolog benne csekkolni az értékeket, az is azt mutatja, hogy veszettül beesik az fps, de nem látni az okát (vmem van még, proci is jól bírja, gpu 80%-on vagy inkább alatta). Előtte meg random ideig (akár fél órán át) tökéletes minden.
Air Link szerintem is jó már, de teszek egy próbát kábellel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest