- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Dyingsoul #63753 üzenetére
Majd írd meg mire jutottal én már mindent kiprobáltam elég sokba került nekem ez a játszadozás. Menüben kiirja alul az skst de csak a vrik és a skyui töltödik be az is úgy ahogy meséltem szarul nics kezem nem látszódik újra kellene telepíteni kezdeni az egészet de nem tudom már megcsinálni . hiába másoltam be telibe a modokat probáltam votexxel mod managerrel sehogy nem akar rendesen müködni.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz Dyingsoul #63753 üzenetére
A szenvedés folytatódik elindul a jaték de nincs kezem nem látszik a fegyver sem és oriásiakat ugrok közben rengeteg kis apro fájl amit kért letöltöttem volt hogy el se indult a jaték. A grafikai mod se megy sztem mert ugyan úgy néz ki . Direkt anno megnéztem egy cikket ugy töltöttem le direkt csak pár modot . Na mindegy neked több sikert se itt se skyrim csoportba nem irt senki sem .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest