Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz Nergalos #42411 üzenetére

Semmi használtasság nincs rajta, egyszerűen így néz ki a nyomtatás. (Nézd a fentről 2. képet, az a belseje és az érintkezik a tarkóddal, az szépen néz ki.)
    Az első bütyök akkor tört le róla amikor kijött a nyomtató alól. A második akkor amikor az ágyra volt letéve és egyszer véletlenül ráültem, így nem is csoda, hogy letört. :D

Ami miatt kicsit csúnyácska, az az, hogy nem végeztem utómunkát rajta. Ez így jött ki a nyomtatóból. Hogy ez "szép" legyen, ahhoz le kell csiszolni, utána le kell alapozni. Ezt még vagy 3x -szor megismételni amíg az alapozó minden rést ki nem tölt. Majd ez után jöhet 1-2-3 réteg festés, ízlés szerint.

De majd készítek szebbet és teszekfel arról is képet. De a lényeg szerintem az, hogy teljesen jól ellátja a feladatát. Az elite strapnek olyan 180 gramm körüli a súlya. Ez 35 g, ami az ötöde... :)

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák