Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabortoth74
csendes tag
Egyszer én is jártam már így, hogy közel 1 órát szenvedtem vele. Ugyanez a jelenség, hogy fekete képernyőn téglalapban 3 pötty. Már újra raktam a szoftverét, stb.. Ja és közben a monitoron azt írta, hogy vegyem fel a HMD-t és kövessem ott tovább az utasításokat..
Ki-be húzogattam az USB-t párszor, aztán egyszer csak visszatért belé az élet. De lehet én is átdugtam máshová, mert akkoriban foglalkoztatott ez a villogása, és gondoltam, kipróbálom másik USB portban. Ott kezdődött a bajom vele. Felismerte, aztán mintha megint ledobta volna az eszközt. stb.. Az is lehet nem volt rendesen bedugva a csatlakozó. Azóta nem produkálta. Máskor úgy is jártam, hogy a CV1-nél megszokott módon az Oculus program elindítása nélkül kaptam fel a HMD-t. Akkor is vacakolt. Nálam azóta nem jött elő ez. Mindig elindítom az Oculus szoftvert, rámegyek a devices-re, és ha minden zöld, akkor veszem csak fel. Amúgy is jó elindítani kicsit előtte, mert üzem meleg lesz és olyankor nem jön elő a párásodás ha megy alatta a szoftver, mert én úgy vettem észre standby módba rakja.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nálam a CV1 -nél mikor rájöttem mi okozza a gondot azt hittem meghülyülök: ha a monitor stand-by módban volt a gép bekpcsolásakor akkor nem ment a cucc. Napjaim mentek rá mire rájöttem, hogy miért kell bekapcsolni majd ki majd újra bekapcsolni a gépet, hogy működjön a szerkezet. Hozzátenném, hogy Displayport kábellel már ez a trükközés sem kell, viszont második monitort HDMIn felkötve ugyanezt produkálja.
Valószínű nem releváns, de hátha egy HDMI - DP kábel csere ennél is meghozza a kívánt eredményt, feltéve hogy most HDMIzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest