Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabortoth74

csendes tag

válasz Jacek #20068 üzenetére

Egyszer én is jártam már így, hogy közel 1 órát szenvedtem vele. Ugyanez a jelenség, hogy fekete képernyőn téglalapban 3 pötty. Már újra raktam a szoftverét, stb.. Ja és közben a monitoron azt írta, hogy vegyem fel a HMD-t és kövessem ott tovább az utasításokat.. :) Ki-be húzogattam az USB-t párszor, aztán egyszer csak visszatért belé az élet. De lehet én is átdugtam máshová, mert akkoriban foglalkoztatott ez a villogása, és gondoltam, kipróbálom másik USB portban. Ott kezdődött a bajom vele. Felismerte, aztán mintha megint ledobta volna az eszközt. stb.. Az is lehet nem volt rendesen bedugva a csatlakozó. Azóta nem produkálta. Máskor úgy is jártam, hogy a CV1-nél megszokott módon az Oculus program elindítása nélkül kaptam fel a HMD-t. Akkor is vacakolt. Nálam azóta nem jött elő ez. Mindig elindítom az Oculus szoftvert, rámegyek a devices-re, és ha minden zöld, akkor veszem csak fel. Amúgy is jó elindítani kicsit előtte, mert üzem meleg lesz és olyankor nem jön elő a párásodás ha megy alatta a szoftver, mert én úgy vettem észre standby módba rakja. :D

• ZsZso

Közösségépítő

válasz Jacek #20068 üzenetére

Nálam a CV1 -nél mikor rájöttem mi okozza a gondot azt hittem meghülyülök: ha a monitor stand-by módban volt a gép bekpcsolásakor akkor nem ment a cucc. Napjaim mentek rá mire rájöttem, hogy miért kell bekapcsolni majd ki majd újra bekapcsolni a gépet, hogy működjön a szerkezet. Hozzátenném, hogy Displayport kábellel már ez a trükközés sem kell, viszont második monitort HDMIn felkötve ugyanezt produkálja. :U

Valószínű nem releváns, de hátha egy HDMI - DP kábel csere ennél is meghozza a kívánt eredményt, feltéve hogy most HDMIzel.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák