Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zpeti2
tag
válasz
camaro79 #63659 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs vagy nem volt gondom a pimaxal, (volt 5K+, 8KX, most Crystal) de ezek a gondok általában külső programok miatt voltak. Legutoljára például a Steam VR dobta fel, hogy ő most frissíteni akar. Egyszer próbálkoztam a külsős Open XR progival, mert szerintem túl körülményesen lehetett csak beállítani. Szimulátorozáshoz nem használom a kontrollereket, Open XR-hez pedig állandóan keresgetnem kellett volna, ezért nem eröltettem. Nemrég integrálták a Pimax szoftverébe, úgyhogy a Steames hiba után frissítettem az Open XR-es verzióra. Eddig nincs gond, remélem ez így is marad. A topik véleményével szemben nekem nincs nagyobb bajom a Pimaxal, igaz garis gondom se volt, a nagy fovos lencsét nekem se küldték még, ennek ellenére befizettem a Superre. Gondolom az eddigiekhez hasonlóan a Január közepi szállítás az csak valamikor 5-6.hó környékére várható, de ezt már megszokhattuk Pimaxtól.
Arányaiban azért kevesebb Pimax van forgalomban, de itt a topikban is azért olvasok elég sok gondot az összes többi szemüveggel kapcsolatban is, persze az Amazon garijával nem nagyon lehet versenyezni, viszont hazai boltok gariztatásáról is olvastam itt csodákat, szóval ja, nem csak a Pimax...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Telekom mobilszolgáltatások
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest