Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
camaro79 #63659 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs vagy nem volt gondom a pimaxal, (volt 5K+, 8KX, most Crystal) de ezek a gondok általában külső programok miatt voltak. Legutoljára például a Steam VR dobta fel, hogy ő most frissíteni akar. Egyszer próbálkoztam a külsős Open XR progival, mert szerintem túl körülményesen lehetett csak beállítani. Szimulátorozáshoz nem használom a kontrollereket, Open XR-hez pedig állandóan keresgetnem kellett volna, ezért nem eröltettem. Nemrég integrálták a Pimax szoftverébe, úgyhogy a Steames hiba után frissítettem az Open XR-es verzióra. Eddig nincs gond, remélem ez így is marad. A topik véleményével szemben nekem nincs nagyobb bajom a Pimaxal, igaz garis gondom se volt, a nagy fovos lencsét nekem se küldték még, ennek ellenére befizettem a Superre. Gondolom az eddigiekhez hasonlóan a Január közepi szállítás az csak valamikor 5-6.hó környékére várható, de ezt már megszokhattuk Pimaxtól.
Arányaiban azért kevesebb Pimax van forgalomban, de itt a topikban is azért olvasok elég sok gondot az összes többi szemüveggel kapcsolatban is, persze az Amazon garijával nem nagyon lehet versenyezni, viszont hazai boltok gariztatásáról is olvastam itt csodákat, szóval ja, nem csak a Pimax...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest