- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz gulasoft #63295 üzenetére
Senki nem vitatta, hogy mennyibe kerül egy top konfig, én azt vitatom, hogy te egyből "felejtsd el a VR-ozást"-tal inditottál, mert szerinted csak másfél-kétmilliós géppel lehet VR-ozni. Mert te csak azt tolod. Oké, ha mi is ebből indulnánk ki, lehet hogy be lehetne ruházni egy top gépre. De itt más a helyzet, mi nem tettünk fel mindent a VR-ra, nem is fogunk. Próbáltuk, de senkit nem szippantott be annyira, hogy ennél sokkal többet áldozzunk rá. A gyerek fellángolása se tartott túl sokáig, most is a barátaival robloxozik .
#632920utsider + #63293kiskuplung: 10 éves a kisebbik fiam, akit jobban érdekel a VR. A nagyobbat (12) nem annyira. Viszont a telefon, a PC annál inkább, és sajnos még a játékokból is csak a leggagyibbak, ahol már kicsit gondolkodni kell, megy a kukába. Próbálkoztam Legoval, makettezéssel, társasjátékkal - még ez utóbbi elmegy néha, máss emmi. Ezért fekszik a polcon a nintendo, az xbox is. Mondjuk néha kijárnak biciklizni a haverokkal. Én eléggé el vagyok kenődve emiatt, hogy mit b.sztam el, de valószinüleg ilyen a világ. A fiam osztálytársa már olyan szinten odaát él, hogy hangosan kell rászólni, ha én viszem őket haza és ki kell szállnia, annyira bele van mélyedve a youtube idióta-bugyuta short videóiba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest