Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HellGreg

őstag

válasz gulasoft #63295 üzenetére

Senki nem vitatta, hogy mennyibe kerül egy top konfig, én azt vitatom, hogy te egyből "felejtsd el a VR-ozást"-tal inditottál, mert szerinted csak másfél-kétmilliós géppel lehet VR-ozni. Mert te csak azt tolod. Oké, ha mi is ebből indulnánk ki, lehet hogy be lehetne ruházni egy top gépre. De itt más a helyzet, mi nem tettünk fel mindent a VR-ra, nem is fogunk. Próbáltuk, de senkit nem szippantott be annyira, hogy ennél sokkal többet áldozzunk rá. A gyerek fellángolása se tartott túl sokáig, most is a barátaival robloxozik :).

#632920utsider + #63293kiskuplung: 10 éves a kisebbik fiam, akit jobban érdekel a VR. A nagyobbat (12) nem annyira. Viszont a telefon, a PC annál inkább, és sajnos még a játékokból is csak a leggagyibbak, ahol már kicsit gondolkodni kell, megy a kukába. Próbálkoztam Legoval, makettezéssel, társasjátékkal - még ez utóbbi elmegy néha, máss emmi. Ezért fekszik a polcon a nintendo, az xbox is. Mondjuk néha kijárnak biciklizni a haverokkal. Én eléggé el vagyok kenődve emiatt, hogy mit b.sztam el, de valószinüleg ilyen a világ. A fiam osztálytársa már olyan szinten odaát él, hogy hangosan kell rászólni, ha én viszem őket haza és ki kell szállnia, annyira bele van mélyedve a youtube idióta-bugyuta short videóiba. :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák