- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #35432 üzenetére
Na akkor kb olyan lesz mint egy lebutított Fallout.
El tudod képzelni mit éltem át a New Vegasnál. Volt vagy 6 frakció, nagyon szimpi volt az öreg hogy egyedül védte a várost ezért mellé álltam, aztán a vége felé kinyögi hogyakkor most menjek és írtsam ki az egész Brotherhood fészket?!?! - Na ott kapcsoltam le a gépről Akkor ha nincs más akkor megyek tovább hentelve. Úgyis szabin vagyok ma, ki kell használni amíg nincs itthon a család
Ja tényleg, ez is olyan mint a Fallout hogyha elkötelezem egyik oldalnál magam akkor előbb utóbb az ellenfél csapat egyből támad amint meglát? Vagy itt városonként lehet esetleg váltogatni az oldalakat attól függően melyik városban melyik mekkora betyár.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest