- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dávcy
csendes tag
Én is ezen agyalok, de nemtudom ,h a talprésze menetes-e a csavarnak,vagy hossz bemarások vannak rajta?Esetleg hátrafelé kiütni ha ilyen de az a baj h soha nem láttam még ezt a típust!
Azért kérdeztem hátha valaki járt már így, vagy látott szétszedve ilyet!
De köszi az ötletet
-
Dávcy
csendes tag
Üdv...
Egy gyors szerelős kérdésem lenne!
S40 2004 2.0 D
Van egy beszakadt tőcsavar a hátsó kerékagyban!
Lehet ezt külön cserélni, vagy kuka az egész kerékcsapágy?
Köszönöm előre is
-
Dávcy
csendes tag
Üdv...
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy egy 2004 S40 2.0D
autónak mi a gyári kipufogó rendszere ? Többfélét találtam a neten és már abban sem vagyok biztos h a mostani az erre a kocsira való!Köszönöm előre is!
-
Dávcy
csendes tag
-
Dávcy
csendes tag
válasz
haxxika #6096 üzenetére
Hát nem kis feladat volt ellenőrizni ezeket a csöveket. Konkrétan lebontottam az autó elejét és alját. Eljutottam egészen az intercooler-töl a turbo ig, minden bilincset leszedtem és megnéztem a csöveket is külön külön nincs e rajtunk valami sérülés, de nem találtam! Egyetlen bilincset találtam ami közvetlenül a turborol jön le ami egy kicsit laza volt, és a cső is ferdén állt rajta, ezt orvosoltam , kapott új bilincset is!
Összeraktam mindent ,mentem egy keveset a városban,javult a teljesítmény,nem hallom sziszegést, viszont ciklikus cincegő hangot még mindig hallok!1500-2500 fordulat között Kimentem pályára ott egy hangja nem volt kicsit jobban nyomtam is neki! Szerintetek a turbo-kerék lehet koszos és az csinál ilyen hangot? Nem szoktam pörgetni soha és padlogázzal sem gyilkolom a gépet. Olajszint rendben van , azt nagyon szoktam figyelni pont a turbo miatt. Más ötlet?
Vagy mehetek a szervízbe!!! :@ -
Dávcy
csendes tag
Sziasztok!
2 napja furcsa hang kezd terjengeni a kis s40-böl! ?
Szinte a semmiből egyszercsak hallani lehetett a kis sípoló ciripelő hangot, nem nagyon tudom mihez hasonlítani, h mi lehet, de nagyon beparáztam!
Én a turbora gondoltam egyből, hogy az produkálja de nemtudom, annyit észrevenni ha hallom a hangot akkor nincs akkora erő a motorban, mint hang nélkül!
Csináltam egy videót menetközben hátha valaki tud valami okosabbat mondani ami megnyugtatna egy kicsit!
Köszi előre is
-
Dávcy
csendes tag
Üdv!
Rendeltem kettő db h7-es ledes izzót a kis s40-be!
Világít is és egész jó fénye van , viszont azóta azt írja a fedélzeti, hogy ízzóhiba tompított fényszóró!!!
Ez miért van ?
-
Dávcy
csendes tag
Tudni valaki adni egy pontos rajzot vagy képet egy Volvo S40 2004 2.0d biztosítéktábláról?
esetleg akinek ilyen szekere van, egy fényképet róla!
-
Dávcy
csendes tag
na sziasztok, köszönöm a segítséget először is!
Valóban gond volt az olajjal , mert majdnem 0,5 litert le kellett engednem a teknőböl, viszont sikerült szereznem egy hibakód olvasót ami nem túl bíztató számomra!
segítene valaki értelmezni mik lehetnek ezek,mielőtt elviszem egy diesel szervizbe!?
köszi előre is!
-
Dávcy
csendes tag
Sziasztok!
Volvo S40 2.0D 2004
olyan gondom van, hogy városban lassú sebességnél kiírja a computer h motorrendszer szervíz szükséges!
semmi problémát nem tapasztalok kicsit odalépek neki néhány perc múlva eltűnik a hiba és semmi teljesítmény romlást nem tapasztalok!
nemrég volt az autó olajcserén, az előfordulhat hogy azért rinyál a motor, mert sok olaj van bent ?
leállítás után 1 órával megnéztem a nívó pálcát és max fölött van az olaj 1-2 mm el !
lehet ez a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest