- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Sziasztok!
Aliexpressről honnan érdemes szemüveget rendelni? Azt néztem, hogy kb harmadáron mennek, mint ahonnan eddig vettem. -
csƵ
addikt
válasz
Sirandrish #4225 üzenetére
Mióta hordod?
Nekem kellett 2 nap mire megszoktam, pedig minimális dioptria. 2 napig fájt a szemem és szédültem, mikor lenéztem. -
csƵ
addikt
válasz
zsoltzsolt #4198 üzenetére
Miről csináljak fotót?
-
csƵ
addikt
Végül clip on napszemüveget csináltattam neten. Minden oké lenne, de a napszemüveg részét felrakva bizonyos helyzetekben tükröződik a lencse, mint állat. Gyakorlatilag a látóterem a felére csökken. Elég alap dioptriás lencsét választottam, mert nem akartam sokat bukni, ha a nem tetszik a szemüveg. Ilyenkor mi van? Ki kell cserélni egy jobb minőségű lencsére, ami tükröződésmentes?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Dioptriás napszemüveget lehet rendelni bevált helyről, vagy optikában érdemes inkább csináltatni? Most lett szemüvegem, tehát az értékeket tudom, csak a régi napszemüvegeimet dobhatom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest