- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Hi uyge volt nekem ez a scriptem amivel atneveztem a fajlokat es sorba meg is hagyta oket.
x=1; for i in *.mkv; do mv "$i" Hakuouki.Hekketsu.Roku.$(printf "%02d" $x).mkv; x=$((x+1)); done
namarmost nekem kellene egy valtozat ami ugyan igy mukodik csak vegyesen van a mappaba mp4 es mkv kiterjesztes . a fajlformatum megmaradna csak a neveket kell megvaltoztatni. (ezzel ami nekem van mindbol mkv vagy mas lesz amit moge biggyesztek.
-
F34R
nagyúr
nah vegulis meglett :
for i in *.jpg; do mv -i "$i" ${RANDOM}${RANDOM}.jpg; done
-
F34R
nagyúr
hi megint en lamaskodok
tudok olyat csinalni hogy a kepek mappaba a fajlok neveit random generalt szamokkal nevezze at de fajlformatum maradjon meg.
pl : 87810121212.jpg
323123233.png ----stb legalabb 8 szamu legyen.van ilyen sh ?
-
F34R
nagyúr
Hi
megint egy lama kerdes tudok olyat csinalni hogy egy adott mappa almappainak nevet egy txt-be listazzam ki ?
-
F34R
nagyúr
hi
tudok en olyat shell-el hogy egy adott mapaba az osszes fajlt nevezze at az altalam megadott syntaxis szerint. pl house.01.mkv (ez mar a roviditett nekem megfelelo hossz lenne )
a forras egy random szovegu dolog tehat nekem csak annyi kellene house. # a szamsorozatot magatol folytassa ameddig az eredeti is tart . ugyan ez a feliratokkal is : ass , srt.archlinuxrol lenne szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest