- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
bambano #2898 üzenetére
...a tartalmát minden nap áthelyezem egy "archiv" mappába. A mappa neve, amibe áthelyezem az aktuális dátum.
PL:
/media/backup/winscp/trash
/media/backup/winscp/trash_archive/20240628Nekem ebből az jön le, hogy ez nem archívum, hanem egy sima mappa, aminek a trash_archive nevet adta és ezen belül vannak a 20240628, 20240629 stb. nevű almappák és aztán azon belül az aktuális nap trash mentései, akár valami tar.xz, akár csak simán átmásolva, akár más egyéb formában. Így működik az általam vázolt script, mivel törli a legkisebb nevű, vagyis a legrégebbi mappát, benne a cuccokkal.
De lehet, hogy én értelmeztem félre a dolgot, ez esetben elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest