Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
dabadab
üzenetére
Konkrétan van 3 sqlplus és 1 sqlldr parancs, ami meghal ha pl nincs adatbázis kapcsolat, vagy a fájlban valami rossz. Ilyenkor meg megáll a script, ekkor lenne jó, pl egy exception. Vagy ha azt mondom, hogy:
sql=trap sqlplus
akkor ezt visszatér valami értékkel? Elég hülyén van megcsinálva a 2 sql error kezelése, vagy csak én vagyok béna. Nem tudom.
Az sqlplus-hoz csak spool fájl van, amibe visszaírja az eredményt. Az sqlldr meg paraméteresen van error log fájl, de ott van, hogy 10 percig tölti az adatbázisba az adatokat és nem tudom, hogy mi a baja.Ami még fura nekem, hogy a legtöbb esetben hiba nélkül fut a script, ha így indítom el
bash pelda.sh, de ha mögé teszek egy & jelet, akkor már 10/10 alkalommal lehal.
Solaris serveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6, az utolsó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest