- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy nem törli, de majd pár óra múlva kiderül, mikor lekapcsolódnak az eszközök.
Mivel a prevmac fájlba visszaírom a Mac címeket és az echo hozzáfűzi az aktuálist.
A felesleges fork-ot meg nem hiszem, hogy kitalálom...
Én szívesen használnám azt, amit valaki más megcsinál, a fene kínlódjon vele 50 fölött ennyit, megtanulni már úgysem fogom, de nem találtam készen ilyet.
Ha tudsz OpenWrt alá mondani hasonlót, ami szinte nulla terhelést okoz a routernek, akkor már törlöm is az egészet és használom azt
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest