- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
amikor így szerepelnek a sorok a .txt fájban
jq, awk vagy más hasonló megoldással, hogyan lehetne
a számokat úgy átalakítani, hogy a 2. sorba legyenek és a 10 alatti számok elé
mindig kerüljön egy 0?curl -s "http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080/jsonrpc?Base" -H 'Content-Type: application/json' --data '[{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetProperties","params":[1,["time"]],"id":17},{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetItem","params":[1,["file"]],"id":18}]' | jq --raw-output '.[].result.item.file, .[].result.time.hours, .[].result.time.minutes, .[].result.time.seconds | select(. != null)' > "c:\kodi\info.txt"eredeti:
plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=rhMTZB2WJWA235elképzelt: (235)
plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=rhMTZB2WJWA020305elképzelt 2.: (14325)
plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=rhMTZB2WJWA014325jq és awk kombinációjával jutottam el idáig, hogy
ez lett belőle de nem sikerül rájönnöm, hogyan lehetne úgy megoldani ahogy elképzeltem| jq --raw-output '.[].result.item.file, .[].result.time.hours, .[].result.time.minutes, .[].result.time.seconds | select(. != null)' | awk '{key=$0; getline; print key "" $0;}'plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=rhMTZB2WJWA235| jq --raw-output '.[].result.item.file, .[].result.time.hours, .[].result.time.minutes, .[].result.time.seconds | select(. != null)' | awk 'NR > 1 { printf("") } {printf "%s",$0}'plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=rhMTZB2WJWA235
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- Drón topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest