- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Váó, köszönöm a sok segítséget
Sorban:
Menü rendszer átvariálva, az észrevételek teljesen jogosak
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.
A cron bejegyzés immáron az /etc/cron.d/ mappába kerül, és onnan is törli ki a fájlt uninstall-nál. Ésszerűbb, egyszerűbb, biztonságosabb. Jó észrevétel
a dirname $0/basename $0 az, szerintem, $0.
Így van. JavítvaTök jó lenne, ha ezt paranccsorból is meg lehetne adni, mert mondjuk .deb csomagot így elég nehéz csinálni belőle
Erre holnap ránézek.ja, és uninstallkor ezeket szerintem illene kiszedni az iptablesből.
Jogos. Ezt is holnap megnézem hogyan lehet egyszerűen kivitelezni.és ha jól emlékszem, case-hez shellben nem kell külön break, a ;; megoldja.
Sajnos nem, break nélkül újra megkérdezi, hogy mit szeretnék választani az étlapról és nem ugrik tovább.A harmadik sorhoz: ennek egyrészt az /usr/local/sbin-ben lenne a helye...
Nem értem pontosan mire gondolsz itt.a grepnek van egy -F kapcsolója...
Valamiért nem működik,invalid context length argument
hibát ad a grep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest