- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Váó, köszönöm a sok segítséget
Sorban:Menü rendszer átvariálva, az észrevételek teljesen jogosak
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.A cron bejegyzés immáron az /etc/cron.d/ mappába kerül, és onnan is törli ki a fájlt uninstall-nál. Ésszerűbb, egyszerűbb, biztonságosabb. Jó észrevétel
a dirname $0/basename $0 az, szerintem, $0.
Így van. Javítva
Tök jó lenne, ha ezt paranccsorból is meg lehetne adni, mert mondjuk .deb csomagot így elég nehéz csinálni belőle
Erre holnap ránézek.ja, és uninstallkor ezeket szerintem illene kiszedni az iptablesből.
Jogos. Ezt is holnap megnézem hogyan lehet egyszerűen kivitelezni.és ha jól emlékszem, case-hez shellben nem kell külön break, a ;; megoldja.
Sajnos nem, break nélkül újra megkérdezi, hogy mit szeretnék választani az étlapról és nem ugrik tovább.A harmadik sorhoz: ennek egyrészt az /usr/local/sbin-ben lenne a helye...
Nem értem pontosan mire gondolsz itt.a grepnek van egy -F kapcsolója...
Valamiért nem működik,invalid context length argumenthibát ad a grep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sorban:
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.