Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
menopausa
csendes tag
Sziasztok!
Az új laptopomban egy Western Digital hdd van, ami kb. 2 másodpercenkét parkoltatja a fejecskéjét. Ez gondolom, hogy élettartam szempontjából nem túl jó + a kínai faliórához hasonló kattogó hang is eléggé idegesít. A gépen egy opensuse van, ami jól reagál a "hdparm -B 255 /dev/sda" parancsra (az APM-et átállítja off ra), de nem jegyzi meg, szóval minden indítás után be kell írnom. Próbáltam az init.d/boot.local fájba beírni a fenti sort, hogy fusson le automatikusan, de nem jött be. Az lenne a kérésem, hogy ha vk. tudna, kisegíthetne egy scripttel, ami boot után lefuttatja a fenti parancsot, mert ezt én nem nagyon vágom. Persze az is megoldás, hogy mindig beirkálom, de a feleségem nem igazán rajong az ötletért, ugyanis ő is használja a gépet.
Segítségeteket előre is köszönöm,Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest