- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
menopausa
csendes tag
Sziasztok!
Az új laptopomban egy Western Digital hdd van, ami kb. 2 másodpercenkét parkoltatja a fejecskéjét. Ez gondolom, hogy élettartam szempontjából nem túl jó + a kínai faliórához hasonló kattogó hang is eléggé idegesít. A gépen egy opensuse van, ami jól reagál a "hdparm -B 255 /dev/sda" parancsra (az APM-et átállítja off ra), de nem jegyzi meg, szóval minden indítás után be kell írnom. Próbáltam az init.d/boot.local fájba beírni a fenti sort, hogy fusson le automatikusan, de nem jött be. Az lenne a kérésem, hogy ha vk. tudna, kisegíthetne egy scripttel, ami boot után lefuttatja a fenti parancsot, mert ezt én nem nagyon vágom. Persze az is megoldás, hogy mindig beirkálom, de a feleségem nem igazán rajong az ötletért, ugyanis ő is használja a gépet.
Segítségeteket előre is köszönöm,Üdv!
-
menopausa
csendes tag
Sziasztok!
Az új laptopomban egy Western Digital hdd van, ami kb. 2 másodpercenkét parkoltatja a fejecskéjét. Ez gondolom, hogy élettartam szempontjából nem túl jó + a kínai faliórához hasonló kattogó hang is eléggé idegesít. A gépen egy opensuse van, ami jól reagál a "hdparm -B 255 /dev/sda" parancsra (az APM-et átállítja off ra), de nem jegyzi meg, szóval minden indítás után be kell írnom. Próbáltam az init.d/boot.local fájba beírni a fenti sort, hogy fusson le automatikusan, de nem jött be. Az lenne a kérésem, hogy ha vk. tudna, kisegíthetne egy scripttel, ami boot után lefuttatja a fenti parancsot, mert ezt én nem nagyon vágom. Persze az is megoldás, hogy mindig beirkálom, de a feleségem nem igazán rajong az ötletért, ugyanis ő is használja a gépet.
Segítségeteket előre is köszönöm,Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Filmvilág
- Medence topik
- OpenWRT topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HTPC (házimozi PC) topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest