Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van kb. 50GB-nyi fénykép, 7 év termése. ezek egy könyvtárrendszerben vannak szépen rendezve. a felbontásuk általában elég nagy, 2-16 Mpixeles képek, vegyesen. álló és fekvő tájolás, szintén vegyesen.
ezeket kellene 1024x768-ra, vagy fekvő esetben 768x1024-re konvertálni. van pár kivágott kép is, aminek nem 4:3 az aránya, az így járt, ha bonyolult értelmesre átméretezni. itt adtam fel a küzdelmet...
sima rekurzív átméretezésre találtam megoldást, de a mennyiség miatt vagy xargs kellene hozzá, amihez nem konyítok, vagy először egy listába kiírni a fileneveket útvonallal. ez utóbbi, bár fapadosabb, nekem szimpatikusabb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest