Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Mobil flották
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: Két Elite mobil is megmutatta magát a OnePlustól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
A segás strikokat én is nagyon szerettem. De sajnos tök süti vagyok hozzá. 2-3 órás melóval se bírom átvinni az első pályát.
Egyébként megpróbálhatod emulátoron. ott szoftveresen túl lehet húzni a konzolokat. nagyon.
A játékok felújásítása meg nagyon nagy lendületet fog venni, tök simára ki lehet simítani emulátorra. Meg ugye vannak skin pakkok. Amit hallottam, hogy az mi nagyon durván rásegít. ha kicsit is értesz a képszerkesztéshez meg digitális képfeldolgozáshoz akkor néhány 10 órányi muknával egy ps1 játékot teljesen ráncfelvarrni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Fiókos M.2 bővítőkártya az Icy Dock keze nyomán
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...