-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
hódmaci #16883 üzenetére
Az egyik megoldas az, hogy a sajat halozatodat a TP-Link internetenek allitod be:
vezeteken osszekotod a gepedet a TP-Linkkel, a Wifi menuben a SCAN-t elinditva belepsz a sajat halozatodba.Ezzel a set-top-box eleri az internetet, de te csak a TP-Linkre (vezetekesen) csatlakozva fogod tudni elerni az STB-t.
Engem viszont sokkal jobban erdekelne, az a megoldas, ha pl. MESH-hel tudna belepni a 1043-as a Deco-k koze.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
hódmaci #14624 üzenetére
elméletben lehet... esetleg erre a feladatra egy raspi/orangepi/bananapi vagy inkább egy régebbi laptop talán jobb lenne
mellesleg a routerekben nem ilyen célfeladat kiszolgálására tervezett processzorok vannak... talán 1 router tudok ami képes lehet rá,de nincs rá garancia,a BananaPi-R2, ami QuadCore procival és 2GB rammal szerelt...bár ennyi pénzért már első generációs i5-ös laptopot lehet venni,ami inkább jobb erre a célfeladatra
-
vargalex
Topikgazda
válasz
hódmaci #14545 üzenetére
Szia!
A Power led kivételével kapcsolható.
-
Hakkuuuh
tag
válasz
hódmaci #14513 üzenetére
Szia!
Én most álltam át tp-link wr1043ndv1-ről v2-re. A v1 lett a repeater. Annak teljesen jó, annyira minimális erőforrást igényel, ilyen módban. FB / Marketplace-en biztos találsz mindegyikből.
Előtte: Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender 300Mbps-em volt ezt meg még egyszerűbb beconfigolni. Ebayről pár ezer Ft.
Üdv
-
suste
veterán
válasz
hódmaci #14480 üzenetére
Meg lehet próbálni egy újabb hálózatot felvenni a WDS-es routeren (vagyis 2-t ugye, 1kliens+1AP), de én inkább azt ajánlanám, hogy vegyél egy külön (olcsó) openwrt-s routert/AP-t a vendég továbbszóráshoz.
Így tutit külön lesz választva, és könnyebb a hibakeresés, stbstb
Az új eszköz beállítsa ua, csak most a vendéghez kapcsolódva.....A tűzfalat nem kell állítgatni a WDS routeren, hiszen a fő router intézi a routolást és egyebeket.
-
sonar
addikt
válasz
hódmaci #13869 üzenetére
Csak egy jótanács. Az idő jól legyen beállítva a routeren különben fura dolgok történhetnek
Az NTP szinkront is érdemes belőni és akkor mindig pontos lesz, még akkor is ha mondjuk volt egy áramszünet v akármi. Sosem lesz csúszás.
Luci:System -> System
Timezone: Europe \ Budapest
Enable NTP Client: beXelni
NTP Server candidates: pl.: hu, europe
0.hu.pool.ntp.org -
sonar
addikt
válasz
hódmaci #13865 üzenetére
Helló,
Nálam a schedule csomag nélkül is müxik #13645
Illetve olyan feladatot nem lehet létrehozni ami adott napon(kon) letilt bizonyos mac címeket illetve engedélyez h időhöz is kötve?
Ezt nézd meg, réges régen használtam és működött: Parent controls -
krealon
veterán
válasz
hódmaci #4044 üzenetére
Az egyelore csak reszlegesen tamogatott BroadCom BCM4718 platform miatt nem sok ertelme van az OpenWrt hasznalatnak ASUS RT-N16-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged