- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
leone1234 #7762 üzenetére
Szia!
A fenti példa szűri akkor is, ha get paraméterben (bár még lehet, hogy post-ban is), azaz az URL-ben szerepel a kérdéses szó. (Anno, mikor teszteltem, akkor a prohardver-re azért nem tudtam hozzászólást küldeni ezzel kapcsolatban, mert aktív volt a példában is megtalálható facebook szabály és a hozzászólásban benne volt a facebook szó.)
MAC-re történő szabály elvileg így nézne ki:iptables -I FORWARD -m mac --mac-source AA:BB:CC:DD:EE:FF -m string --string kapu.hu --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 11:00 --timestop 12:00 -j DROP
Persze lehet, hogy kell még a mac modulhoz valamilyen csomag.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
leone1234 #7744 üzenetére
Szia!
Ha tényleg csak MAC szűrés kell, akkor az szerintem már az 1.1.5-ben is volt.
Egyébként az én buildemben még firewall v2 van, de szerintem maga a config nem sokat változott. Igaz, pont az időzített tiltást / engedélyezést lehet máshogy megadni. De ha esetleg csak időzített wifi ki/bekapcsolásról van szó, akkor annak nincs köze a tűzfalhoz.
-
Headless
őstag
válasz
leone1234 #7742 üzenetére
Igazából hiába, a külön oldal, mert ha jól emlékszem a webes felület firewall v3-as konfiggal van megcsinálva, és szerintem abba a régi fw-ben még nem az van, de Alex biztos tudja mi van benne. Egyébként ha jól értem csak mac szűrést akarsz csinálni...
openwrt wiki. Persze a megfelelő csomagok kellenek, de szerintem azok benne vannak.
-
Headless
őstag
válasz
leone1234 #7619 üzenetére
Hát röviden.
Új interfész, tűzfal zóna, a lanhoz hasonlóan.(persze más subnettel).
Majd a kapcsolónál, új VLAN, hozzárendelsz megnézed, hogy most melyik melyik port. openwrt wikiben általában bent van, vagy próbálkozhatsz is. azt a portot amit nem akarsz hogy egy VLAN-ba legyen a tiltott, azt, amit több vlanba is akarsz, az cimkézett, a 3.-ik kizárásos alapon, ha csak egy helyen legyen az pedig cimkézetlen.
vagyis neked a lan-éba tiltanod kell, és cimkézetlen a második lan-ba.
Ha egy kicsit könnyíteni akarsz, magadon érdemes lehet megpróbálni, suste kiegészítő felületéből a guest wifit, az megcsinál mindent a vlanozásig. utána már neked kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest