- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
-
suste
veterán
elhittem, hogy csak annyi van, de az is látszik, hogy 544KB-ot már elhasználtál
igaz 1-200KB elmegy az első boot-nál is
egyébként én azt hittem, hogy a headless féle statisztikát is kipróbálod, ahhoz pedig nem kell + csomag, így talán maradna hely a cifs-nek....(#9520) Pulsar
akkor viszont valszeg még több maradna BB-vel -
Chaos Calmer, Barrier Breaker, etc.
-
Headless
őstag
96k semmire sem elég. .. Szóval maradj az én verziómnál, kmod-fs-cifs biztos nem fér fel. Csinálsz egy egyszerű oldalt a pi-re ami az adatokat fogadja, routerről, meg küldöd wget-el. Régebben valamelyik topikban írtam erről egy mintát az valami hőmérsékletes volt, talán megtalálod temperature szóra keresve. 1043, openwrt wdr3600 valamelyik topikban volt.
-
Headless
őstag
vagy úgy, hát az rrdtools adatbázisok text alapúak nem? akár shell scriptel is létrehozhatod őket, csak átkell juttatnod a pire valahogy http, ftp, smb, stb. legegyszerűbb, ha a pi-n csinlsz egy webszervert get requestet fogadva, és a routeren ehhez semmi plusz dolgot nem kell letöltened mert wget-el feltudod tölteni a dolgokat.
Am elviekben nem kell neked teljes luci-app-statistic elég a collectd nem? Ez utóbbi végzi az adatgyűjtést a többi csak a képeket generálja az a nagy foglaló.
-
Headless
őstag
Esetleg mi munkánkat is kipróbálhatod, kevesebb helyet foglal, azt rögzítesz amit akarsz, viszont kell valami tároló ahova mentesz, habár mehet tmp-be is...
statisztikától és mentési időtől függően 5-10 kb egy napi adat.
statset*.tar.gz-t kell feltenned mentésként. És 9092-es porton eléred. -
spgabor
aktív tag
Így állítottam be. a haladó beállítások pedig ezek. Próbáltam kézzel is konfigurálni a fájlt, de úgy sem jó. Szerintem valamit rosszul állíthatok be, mert működnie kellene. Bár ha jól emlékszem, amíg a CC futott a routeren, nem a BB, akkor a beállítás után nem írt hibát. De azt akkor nem is ellenőriztem, hogy az IP-t frissíti-e.
Update: beállítottam újra az egészet, meg töröltem a magyar csomagokat, mert idegesített (bár ez nem hiszem, hogy befolyásolná) és kívülről indítottam el, így a logja szerint befrissült. Ha pingelem, akkor kb 2 perc után már a jó IP-t is adta vissza. Úgyhogy ez rendben van.
Akkor már csak két dolgot kell megoldanom és tökéletes lesz. Az egyik a VPN szerver befejezése, ahol a kulcsok elkészítésénél elakadtam, valamint a WOL-t, hogy a NAS-omat kívülről fel tudjam ébreszteni. Ez utóbbi a könnyebb, úgyhogy azzal folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GTA V
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged