-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Gyurka6 #4910 üzenetére
Próbáltam már de hiába adok meg bármilyen régiót nem működik csak 11-ig ha az felettit adok meg a konfigban vagy parancssorban nem látható a wifi azaz nem működik. Állítólag ez ilyen és erre volna a reghack.mips nevű csoda amivel számtalan routert megpiszkáltam hogy legyen 13-ig és ment is de mostmár valamiért nem működik, régebbi verziókon se meg az újabbakon se szóval valamit módosíthattak rajta. A sima Openwrt-t próbáltam az eredmény az hogy ott alapból még wifi se volt és nem tudom azt hogy kell telepíteni, leírások nagyon kuszák és érthetetlenek és nem is nagyon működnek de meglepett hogy az alap openwrt annyira üres hogy szó szerint mindent kézzel kell felpakolni és még 1 normális útmutató sincs hozzá csak angolul. Erre a típusra nem létezik olyasmi buid mint pl a 1043-ra a vargalex vagy poli27? Vagy olyan openwrt ami tartalmazza legalább a legalapabb dolgokat azaz wifi lan wan és luci (bár az alapból pont van is)
-
gerokrisz
tag
válasz
Gyurka6 #4549 üzenetére
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/
Valahol engedélyezd azt h SMTP servert futtatsz és menni fog elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest