Hirdetés
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Sajnos én is amint látom ezt bebuktam.
Nekem Brother DCP 145C van és ez még a listában úgy sem szerepel hogy nem támogatott, de úgysem hogy támogatott, talán egy próbát megejtek. Viszont van most még egy apró gond amit nem értek. Én még az előző wargalex openwrt verzióban a tüzfalnál betudtam állítani azt hogy a média szerveremre külső gépről is rátudjak csatlakozni, most azonban az istenért sem akar működni, pedig copy paste lemásoltam azt a beállítást ami gyárilag benne van a WAN FTP port beállításnál, csak helyette a média szerverem ip címét adtam meg, de semmi, kapcsolat hívási hibát ír ha rá akarok csatlakozni az ftp szerveremre.
Most ez egy érdekes dolog, vagy én nem emlékszem már jól hogy kell beállítani hogy jól működjön, vagy valami hiba lehet ebbe a firmware-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem Brother DCP 145C van és ez még a listában úgy sem szerepel hogy nem támogatott, de úgysem hogy támogatott, talán egy próbát megejtek. Viszont van most még egy apró gond amit nem értek. Én még az előző wargalex openwrt verzióban a tüzfalnál betudtam állítani azt hogy a média szerveremre külső gépről is rátudjak csatlakozni, most azonban az istenért sem akar működni, pedig copy paste lemásoltam azt a beállítást ami gyárilag benne van a WAN FTP port beállításnál, csak helyette a média szerverem ip címét adtam meg, de semmi, kapcsolat hívási hibát ír ha rá akarok csatlakozni az ftp szerveremre.
vargalex