- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Yettel féle 5G otthon netem van. A modem bridge módban van és utána egy ASUS RT-AC65P OpenWrt 22.03.3 / LuCI openwrt-22.03 Firmware-rel funkciónál routerként.
Kipróbáltam a Yettel TV szolgáltatást. Amihez adtak egy tv box-ot. Klasszikus androidos médiabox Yettel alkalmazással telepítve és internethez kapcsolódva jönnek a tv adások.A probléma az, hogy a router a modem és a box között van, mindegy hogy LAN-on vagy WiFi-n akkor a Yettel tv alkalmazás azt írja hogy nincs hálózati kapcsolat és nem játsza le a tv adásokat. De maga a box kapcsolódik az internethez és el is éri.
Az is mindegy hogy a modem bridge vagy normál router módban van.Tehát nekem úgy tűnik hogy az Asus routeren az openwrt egyszerűen kiszűri, nem engedi át a tv adás tartalmat.
Még annyi hogy semmi egyéb funkció nincs beállítva és telepítve OpenWrt-ben. Csak LAN, WiFi, DHCP, néhány fix IP, és néhány port továbbítás van konfigurálva.Mit kellene beállítanom vagy engedélyeznem hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition