Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az "egykettest" nézegettem, mert az is nagyon jól megy, kis ccm, 80 ló, bőven elég. Ha nekem ez a kicsi 55 lovas így megy, akkor azok meg még komolyabban. És valóban azt olvasni, hogy ha nem tolod neki, akkor nem kajál többet, mint pl az enyém. Viszont ha kell, akkor azért oda lehet neki lépni.
. Csak az fáj, hogy ott a hatos váltó sem rak rá szinte semmit. Nekem ezek a rövid váltók nem jönnek be nagyon. Oké, itthon, nem pályán el lehet velük gurulni, sőt, az itteni pályák rövidsége miatt még néha oda is jó, de hosszú távra nem valók. Viszont itthoni használatra nagyon rendben vannak.
,.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged