Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
alázógyík
üzenetére
Szerintem arra bőven elég, hogy lehessen látni, hogy van-e valami ordas tervezési hibája.
A VW-nek volt egy hírhedt láncos motorja asszem, ami hajlamos volt 100e alatt is megkotlani.
Szerintem ami rendes karbantartás mellett nem produkál semmit 100-200e-ig, azzal már komolyabb gondok nem lehetnek.Más: Ja, nem is mondtam. Voltam a héten másik szervizben, hátha ők megtalálják a kasznirázásom okát. Elvileg többen mentek vele próbakört, de természetesen ők nem érezték, legalábbis egyértelműen nem...
Megnézettem velük a féket (hátha valamit én gányoltam), de azt mondták, hogy teljesen oké. A nyáron cserélt motortartó bakra mondta említés szintjén a srác, hogy neki picit jobban ráz. De tekintve, hogy gyári és pár hónapos, abban maradtunk, hogy valszeg ez ilyen. (Neki Delta-ja van, ahhoz viszonyított)
Végül megpörgették ők is a kerekeket és bőven volt mit súlyozni. Ez azért bosszantott, mert 2 hete voltam centríroztatni máshol...
Szóval remélem, az újabb centrír talán segít, mert így már a 2. szerelő nem talált egyértelmű hibaforrást.Egyébként marha korrektek voltak, mert átnézték a kocsit, elmondottak alapján elég részletesen, mentek bele többen próbaköröket, centríroztak és összesen csak egy 10-est kértek el. Mind ezt Bp-n.
Ja és küldött képet a srác, engem is utolért a leömlő repedés... Szóval szerintem tényleg ez is behúzható a típushibákhoz a turbóval együtt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnézettem velük a féket (hátha valamit én gányoltam), de azt mondták, hogy teljesen oké. A nyáron cserélt motortartó bakra mondta említés szintjén a srác, hogy neki picit jobban ráz. De tekintve, hogy gyári és pár hónapos, abban maradtunk, hogy valszeg ez ilyen. (Neki Delta-ja van, ahhoz viszonyított)