Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

válasz alázógyík #9836 üzenetére

Szerintem arra bőven elég, hogy lehessen látni, hogy van-e valami ordas tervezési hibája.
    A VW-nek volt egy hírhedt láncos motorja asszem, ami hajlamos volt 100e alatt is megkotlani.
    Szerintem ami rendes karbantartás mellett nem produkál semmit 100-200e-ig, azzal már komolyabb gondok nem lehetnek.

Más: Ja, nem is mondtam. Voltam a héten másik szervizben, hátha ők megtalálják a kasznirázásom okát. Elvileg többen mentek vele próbakört, de természetesen ők nem érezték, legalábbis egyértelműen nem... :U Megnézettem velük a féket (hátha valamit én gányoltam), de azt mondták, hogy teljesen oké. A nyáron cserélt motortartó bakra mondta említés szintjén a srác, hogy neki picit jobban ráz. De tekintve, hogy gyári és pár hónapos, abban maradtunk, hogy valszeg ez ilyen. (Neki Delta-ja van, ahhoz viszonyított)
    Végül megpörgették ők is a kerekeket és bőven volt mit súlyozni. Ez azért bosszantott, mert 2 hete voltam centríroztatni máshol... :U Szóval remélem, az újabb centrír talán segít, mert így már a 2. szerelő nem talált egyértelmű hibaforrást.

Egyébként marha korrektek voltak, mert átnézték a kocsit, elmondottak alapján elég részletesen, mentek bele többen próbaköröket, centríroztak és összesen csak egy 10-est kértek el. Mind ezt Bp-n.

Ja és küldött képet a srác, engem is utolért a leömlő repedés... Szóval szerintem tényleg ez is behúzható a típushibákhoz a turbóval együtt.

Új hozzászólás Aktív témák