Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnz
tag
Űdv! Nemrég frissítettem a kapitányra, az előző rendszerben a futó program ikonján jobb kattintásra előjött egy menü amiben volt egy megjelenítés másik kijelzőn, vagy valami ilyesmi opció. Az új rendszerben ezt nem találom, elő lehet ezt csalogatni valahogy? köszi!
-
majnz
tag
Üdv! Mikor megvettem a mac-em 3éve egy hetes mac-esként csont nélkül feltudtam rakni rá külső cd meghajtó és a boot camp segítségével a win 7-et, kb egy éve kicseréltem a gyári hdd-t egy ssd-re és akkor csak az osx-et állítottam vissza. Most szeretnék újra wint telepíteni de valahogy nem megy a dolog.
A boot camp elkészítette a telepítőt pendrive-ot, egy másikra a támogatási szoftvereket, miután, elkészül a partíció a gép újraindul de nem történik semmi, nagy feketeség és kész, vártam több mint 20 percet de semmi...Kikapcsoltam a gépet, próbáltam előhozni a boot menüt de ott csak a recovery, az usb-s telepítő amire szintén feketeség jelenik meg, az ssd és a kettőből csak az egyik usb-s külső hdd. Nem emlékszem rá pontosan régebben hogyan történ a folyamat, de az biztos hogy nem volt fennakadás, minden ment gördülékenyen, még csodálkoztam is hogy ez nagyon megy nekem. Újra előszedtem a külső cd meghajtót, akkor megjelenik a telepítő meg valami efi akármi azt hiszem de, semmi sem történik. Ha elindítom ujra az osx-et és belépek a boot camp-be akkor már csak a win eltávolítást engedi választani, kitöröltem majd újra létrehoztam partíciókat több méretben. Próbáltam bent hagyott win telepítővel, később rádugottal, egyszerre lemez usb, de mindig ugyan az fekete képernyő vár, Valami felett átsiklottam vagy mi lehet a gond? A gép egy 2012 late mac mini, a rendszer pedig osx 10.9.5
Ha valakinek van valami ötlete ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Gamer pc
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro //
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro /
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest