- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
válasz
Nyugis #34458 üzenetére
Ebayen 10e körül van a T9300, 20e a T9500. De pl a T8100 is jó, az meg ilyen 2e ft postával... Ezek közül lehet válogatni.
Csere után akár a Big Sur-t is rá lehet rakni, az OpenCore Legacy Patcher-el és GPU gyorsítás is támogatott benne(bár elég bugos, de dolgoznak rajta). El lehet vele szórakozni
Én egy SSD-t raknék bele még, ram bővítés 6gb-ra és Mojave vagy Catalina telepítése ezzel. Nem próbáltam ugyan, de én úgy tudom, hogy Mojave és Catalina is megy GPU gyorsítással ezen a gépen a CPU csere után. Netezésre, átlag használatra tökéletes ez a gép még mindig szerintem. Anyámnak egy 24"-os iMac 6,1-et újítottam fel, 120gb SSD, 3gb ram(ennyi a max), Mountain Lion-t raktam rá ezzel, és Firefox Legacy-val Youtube 1080p-ben nézhető rajta framedrop nélkül
-
r4z
nagyúr
válasz
Nyugis #34458 üzenetére
Gyarilag 10.11 a plafon. Ha kicsereled a processzort egy Penryn-alapura 800MHz FSB-vel (pl. T9300), 10.12 es 10.13 is felmegy meg ra a dosdude1-fele patcherekkel. CPU upgrade utan 10.14-hez es 10.15-hoz is van patcher, de azok a videokartya miatt hasznalhatatlanul lassuak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest